0:06 AM
Te îmbrățișez, suflete drag, oriunde și oricine ești pe acest pământ și ai nevoie de asta!

*A trecut și azi o zi... ai zâmbit și tu un pic? Dar îmbrățișare ai dat?   Te iubesc!" ai spus celui drag? Lui Dumnezeu ai făcut închinare, ai mulțumit pentru ziua de astăzi, pentru viață, pentru iubirea Lui și pentru soare? Oare ai reușit să nu judeci, să nu te superi pe cel care te-a mâniat sau cu vorbe urâte și cu nervi ai ripostat? 

 

*Astăzi, dând la o bătrânică bolnavă un pachet cu de toate, a ieșit în cerdac după mine plângând și strigând : "Părinte, părinte, să-ți dăruiască Dumnezeu tot binele din lume pentru pomana pe care ai făcut-o cu mine!" 

Îi zic: "Bunico, eu doar le-am adus, alții le-au trimis!"

Iar bunicuța strigă din toată inima, făcând sfânta cruce și uitându-se spre cer:

"Atunci, acelor oameni să le dăruiască Dumnezeu dublu decât ție, părinte!" 

Doamne, ce minunat m-am simțit!!! Am simțit cum ruga bunicii a ajuns direct la Dumnezeu! 

 

*Gata, oameni dragi! Opriți-vă! Opriți-vă cinci minute din ce faceți! Lăsați telefonul, calculatorul, orice vă poate distrage atenția! Opriți-vă din muncă, din stres, din ceartă, din scandal, din indiferentă, din ură, din răutate! Opriți-vă și îndreptați-vă privirea spre Cer, ziceți o rugăciune sau încercați prin gânduri curate să luați legătura cu Dumnezeu! Cercetați-vă inima și vedeți dacă mai este dragoste și iubire în ea! Încercați să nu mai fiți roboti, măcar zece minute! Îmbrățișați pe cineva, spuneți-i cuiva drag că-l iubiți, zâmbiți tuturor din jurul vostru, chiar dacă unii se vor mira de acest lucru. Fiți oameni zece minune, fiți fericiți! Unde alergați atâta? De ce atâta grabă să le faci pe toate astăzi! Mâine vei proceda la fel și atunci timpul tău să zâmbești, să iubești, să fii fericit, când îl mai ai? Fii fericit acum, căci în clipa care a trecut nu ai fost poate și cea care vine nu ai garanția că o apuci! Nu te închide în temnița minții tale, fii liber!

Te îmbrățișez, suflete drag, oriunde și oricine ești pe acest pământ și ai nevoie de asta!

(Părintele Ioan Danci)
 

Vizualizări: 18103 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: drag, ești, Pământ, asta!, ai, oriunde, De, îmbrățișez, oricine, nevoie, ACEST, și, pe, te, Suflete | Evaluare: 3.0/5

Alte articole

La moartea mea - Versuri: Părintele arhimandrit Ghelasie Țepeș

Părinte, de ce îngăduie Dumnezeu ca să moară atâția oameni tineri?

Părintele Cleopa - Să țineți credința pe care ați supt-o de la piepturile maicilor voastre!

O țară nu înflorește din parlament, nici din guvern, înflorește din străduința și din conștiința fiecărui individ în parte

Icoana Sfântului Ierarh Nicolae, în care s-a tras cu mitraliera

Total comentarii : 0
avatar