6:12 PM
Părintele Constantin Necula - Nu există Agheasmă Mare pentru tancuri și tunuri!

Cred că e momentul ca BOR să reitereze dinamica ei de biserică autonomă și să le spună credincioșilor noștri: Nu! În Numele Lui Iisus Hristos nu se ucide niciodată, în nicio situație! Nu există Aghiasmă Mare pentru tancuri și tunuri, indiferent cine aburește mințile oamenilor pentru asta! NU E VOIE, E INTERZIS! 
Nicio ucidere din lumea asta nu poate să stea pe Scriptură; cine susține că are fundament și rădăcină în tradiția cu Hristos, MINTE!!! CRUCEA NU ÎNCAPE LÂNGĂ SVASTICI! NICIODATĂ!!!

Cred că în jurul Crucii trebuie să ne strângem acum; timpul vorbelor diplomatice mi-e teamă că a încetat, e momentul îngenuncherii în fața Crucii. Nicio vină din lume nu poate fi ridicată de vreun om care lovește cu muniție un copil mergând pe bicicletă; să ucizi copiii mergând pe bicicletă în lume e o crimă împotriva umanității. Fără nici un drept de apel: în nicio instanță morală din istorie, indiferent cine pe cine ar ucide... din ce parte ar bate vântul, indiferent de imperiul care-și scutește cu legi hapsânismul politic, o spun în Numele Lui Iisus Hristos: NU EXISTĂ SCUZE PENTRU CRIMĂ! NICIODATĂ, ÎN NICIO SITUAȚIE!

România nu e doar până la Cernăuți, România e în inima noastră; dacă nu-i acolo, înseamnă că nu e nicăieri.

Uită-te la imaginile de la Siret, uită-te la imaginile de la Sighet, uită-te ce pot face oamenii ăia din nord când le calci pe bătătura milosteniei lor: plăcinte calde, apă... nu-i nevoie de lege pentru asta! Statul român sigur că va oferi clădiri, hrană... dar ei au nevoie de dragostea noastră acum.

Îi aud pe unii judecând, comentând că meritau, că nu meritau... suntem într-o lume de oameni nebuni, ne batem joc de Hristos! Oamenii ăia au întins o plăcintă caldă acolo, la intrarea în țară. Uită-te la chipurile aproape șocate în fața bunătății pe care le au ucrainienii când intră pe teritoriul României. TREBUIE SĂ RĂMÂNEM CUM SUNTEM! N-AVEM NICIUN DREPT SĂ NE SCHIMBĂM!

Vizualizări: 1555 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: Părintele, Necula - Nu, tunuri!, Constantin, tancuri, Pentru, și, agheasmă, mare, există | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

AȘA ERA ODATĂ... - de Liliana Olariu

DESCHIDE MAMĂ, POARTA! - de Eliana Popa

Rețeta Părintelui Justin Pârvu pentru tratarea cancerului

Fii bun și-L vei purta în inimă pe Dumnezeu

Cruce înseamnă să ducem ceea ce nu ne convine

Total comentarii : 0
avatar