10:52 PM
Să nu uităm un singur lucru: educația este regina tuturor științelor frumoase

Oare avem ochi și nu vedem, avem urechi și nu auzim, avem minte și nu vrem să pricepem adâncimea și valoarea unei educații autentice și morale la copiii noștri?
Doamne păzește, să nu ne corecteze Dumnezeu cu dreptăți cerești, că ne va fi greu.

 

"Fie Doamne mila Ta spre noi, cât am nădăjduit și noi întru Tine!"(Psalmii)
 

Cum poate cineva, oricare ar fi el, să educe corect un prunc, dacă nu este părinte de fii sau fiice, el fiind lipsit de divinul simț matern sau patern, în mod practic?
 

Să îmi fie iertat, domnul Macron, doamna Merkel, domnul Iohannis, domnul Barna, domnul Cioloș, domnul Câțu, nu au copii... nu am nimic cu ei, nu am vrut să fiu agresiv, nu am vrut să fiu obraznic, cu respect, dar trebuie să punem punctul pe "i", până nu se întoarce "i"-ul cu punctul în jos și ne pică nouă punctul în cap.

Obligatoriu, părinții trebuie să pună piciorul în prag împreună cu dascălii care sunt crema. Să nu uităm un singur lucru: educația este regina tuturor științelor frumoase, totul vine din educație, dacă nu ai educație, nu ai valori.

În ce calitate își dau ei cu părerea despre creșterea copiilor în familie, inducând desfrâul în rândul pruncilor preșcolari prin educația sexuală? 
 

A se înțelege că nu are nimeni de obiectat asupra cuiva, că există familii care din varii motive nu au copii, este vorba de politicienii fără prunci, care recomandă fără scrupule dezmățul și desfrâul la preșcolari prin educație sexuală, induse forțat în rândul pruncilor nevinovați, să le strice inocența.
Cum se poate să vrem să înțelegem aiurea un mesaj clar și firesc, doar de dragul polemicii ieftine?

 

Voi, ca părinți, nu aveți nimic de spus, eu nu prea înțeleg, cu ce autoritate își dau cu părerea în materie de educație acești demnitari fără sentimente materne sau paterne?

 

(Părintele Calistrat Chifan)
 

Vizualizări: 3593 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: Un, nu, este, lucru: educația, Regina, tuturor, , științelor, frumoase, singur, Uităm | Evaluare: 3.0/1

Alte articole

CÂND FEMEILE SE ROAGĂ

Trebuie să se trezească în fiecare român conştiinţa unei mari datorii!

Dacă nu poţi să faci pentru oameni un bine mare, străduieşte-te să faci măcar unul mic

Părintele Ghelasie Țepeș - Întoarceți-vă la Dumnezeu!

Cel mai greu păcat care stăpâneşte în lume astăzi este necredinţa în Dumnezeu

Total comentarii : 0
avatar