6:03 PM
Să ne încredem doar în Dumnezeu, El este Singurul Care nu face rău!

Un semn al biruinței, un semn al dragostei, un semn al iubirii, un semn al iertării, un semn al semereniei care este semnul Sfintei Cruci, l-am primit de la niște prieteni dragi pentru a-l pune în chilia cea nouă. Mulțumesc oameni minunați pentru dragostea voastră! Știați cât de mult iubesc Crucea și cea pe care o duc în spate, dar și cea la care mă închin! Dumnezeu să vă ușureze Crucea vieții voastre în fiecare zi!

Suflete, roagă-te mult și profund și lasă-te în voia Lui Dumnezeu! Oameni care să te judece vei găsi și pentru faptele bune pe care le faci, dar și pentru faptele rele. Tu fă-le doar pe cele bune, ca să nu te judece Dumnezeu. Nu pleca urechea la ce spun oamenii, căci te vei tulbura și vei pierde frumusețea liniștii. Pune toată durerea ta în mâna Lui Dumnezeu și El negreșit te va ajuta.

Când viața te ia la rost, tu zâmbește-i și spune-i că ai răbdare cu ea. Nu te închide în tine decât atunci când te rogi! Drumul merge doar înainte, odată ce te întorci înapoi pierzi elanul spre Dumnezeu.

Concluziile finale, verdictul și judecata despre om, le are numai Dumnezeu. Ceilalți oameni, doar te judecă sau te laudă, te îmbrățișează sau te trădează, te ajută sau te calcă în picioare. Cu siguranță, fiecare om va da seama în fața Lui Dumnezeu, pentru fiecare gând, cuvânt și faptă. Să ne încredem doar în Dumnezeu, El este Singurul Care nu face rău!

(Părintele Ioan Danci)

 

Vizualizări: 520 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: Dumnezeu, este, rău!, în, care, El, face, nu, Doar, singurul, , încredem, ne | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Mâinile la muncă, mintea şi inima la Dumnezeu!

Fecioara Maria a mai avut copii?

Încovoiat a fost românul! - versuri: Eliana Popa

Să încetezi să mai lucrezi duminica şi toate se vor schimba!

Pe cel ce se bucură în Domnul, niciun necaz nu-l va scoate din bucuria lui

Total comentarii : 0
avatar