Când un copil crescut de mama cu atâta jertfă, cu atâta dragoste şi cu atâta milă, nu ascultă de ea, este păcat strigător la cer. Să ferească Dumnezeu! Cât veţi trăi voi, s-o iubiţi pe mama! S-o ajutaţi la bătrâneţe, la boală, la chin, că mare binecuvântare primiţi de la Dumnezeu! 

Aţi văzut că din cele zece ... Detalii... »

... More »

*Sunt multe chipuri de a intra în Împărăția Lui Dumnezeu, dar numai o singură ușă - Iisus! 
Unde Îl găsim pe Iisus? 

Ascuns în poruncile Sale; acoperit în Tainele Sale; nevăzut la față în orice Cruce a vieții; întreg în Biserică, în marea obște a Bisericii... 
Pe Dumnezeu nu-L putem cunoaște ... Detalii... »

... More »

*Zadarnic încercăm a îmbunătăţi lumea dacă, mai întâi ori concomitent, nu dăm toată atenţia îmbunătăţirii noastre lăuntrice: sufletului, caracterului, purtărilor noastre… 
Cu mincinoșii, cu șmecherii, cu oameni cu două fețe și două grăiri – nu poți alcătui ansambluri sociale viabile și în progres… cu lemne putrede și cu cărămizi defec ... Detalii... »

... More »

Numele meu este Argyris Mitsis. Sunt din Megali Vrisi, din districtul Kilkis, Grecia.

Vreau să vă împărtășesc ceea ce s-a întâmplat cu mine după moartea mea clinică.

M-am consultat cu Avva Kirillos, părintele meu duhovnic, care mi-a sugerat să vă povestesc această întâmplare trăită de mine însumi. Este foarte probabil ca unii dintre voi să râdă de mine, dar chiar dacă mă va cred ... Detalii... »

... More »