De când eram copil, mama ne ducea la biserică. Eram unsprezece copii şi ea ne ducea pe toţi la biserică. Copii fiind, îi spuneam că ne dor picioarele, că vrem să ieşim afară. Şi mama ne zicea: „Mă, voi nu ştiţi ce înseamnă rugăciunea şi nu ştiţi să vă rugaţi Lui Hristos, dar durerea picioarelor voastre este rugăciunea voastră către Dumnezeu. Asta-i rugăc ... Detalii... »

... More »

Se spune că pe aceste locuri a fost îngropată Sfânta Teodora. Localnicii au construit o mică bisericuță lângă mormântul său. În timp, un miracol s-a întâmplat: pe acoperiș au crescut 17 copaci, unii imenși, cântărind chiar și o tonă unul singur, iar de sub bisericuță a început să curgă un râu ale cărui ape se spune că ar fi sfințite. Ceea ce surpinde pe toată lumea ... Detalii... »

... More »

Se povestește că o mamă, o femeie binecredincioasă, temătoare de Dumnezeu, l-a condus pe fiul ei, care era ofițer la marină și trebuia să plece într-o cursă lungă și primejdioasă. Înainte de plecarea fiului ei în cursa cea lungă, ea a mers la biserică și a cerut preotului să se slujească o rugăciune de mulțumire și de că ... Detalii... »

... More »