Într-o după-amiază stăteam la Metoc cu o doamnă și discutam problemele ei. Privind afară, am văzut oprind un Mercedes lucitor, din care a coborât o tânără. M-a salutat de departe și a intrat în biserică. Peste puțin timp a ieșit plângând și s-a așezat singură pe o altă bancă. Peste o oră, când am terminat discuția cu acea doamnă, m-am apropiat de ea și am întrebat- ... Detalii... »

... More »

Vă atrag atenția: dacă vă faceți educatoare sau învățătoare, v-ați îndrăgostit pe veșnicie de copii. Iar dacă simțiți că nu v-ați îndrăgostit, căutați-vă altă muncă. Educatoarea este „primum movens” al culturii unui copil. Uneori nu contează atât de mult mama în perioada copilăriei, cât contează „doamna”, care este „Dumnezeul Lui local ... Detalii... »

... More »

Toți avem o parte întunecată și o parte luminoasă. Orice om care vorbește de Dumnezeu face o faptă bună, și faptul că domnul Gigi Becali vorbește de Dumnezeu într-o lume secularizată, într-o lume care se depărtează de Dumnezeu și folosește mijloacele moderne ca să-L aducă pe Dumnezeu în discursul public - face un lucru extraordinar!

... Detalii... »

... More »