Dacă soția și mama este o persoană frământată, tulburată, nereușind să se înțeleagă nici măcar pe ea și cu sine însăși, dacă nu va ști și nu va avea discernământul și calitatea de a aduce liniștea și de a sădi pacea în momentele de tensiune, bucuria și speranța în clipele de încercare, familia întreagă se va afla într-o luptă cu ea însăși, cu fiecare dintre membrii ... Detalii... »

... More »

Eu cred că toţi oamenii sunt sensibili. Dar unii şi-au acutizat această sensibilitate. Şi aceasta este o slăbiciune. Afectivitatea neluminată de har devine slăbiciune. Pe de altă parte, să-I dăm slavă Lui Dumnezeu că încă mai simţim durerea într-o lume producătoare de „algocalmine”.

Ca să facem faţă dure ... Detalii... »

... More »

Cine iubește pe Domnul găsește măcar un preot care să-i placă. Dacă nu-i place nici măcar unul, atunci are el o problemă foarte simplă: nu crede în Dumnezeu. Dar cred că cine este om credincios și smerit, iubește toți preoții, fiindcă sunt trimișii Lui Hristos, necăutându-le defecte, după cuvântul Sfântului Apostol Pavel că "celui curat toate i se par curate&q ... Detalii... »

... More »