11:53 AM
Cântați colinde să răsune până la Viena, la Berlin și la Paris bucuria Nașterii Domnului pe pământ românesc!

Eu mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că are grijă de noi!
Toată lumea se plânge că pierdem bani, că se stă la coadă ca să se iasă sau să se intre în țară și probabil că așa și este într-o oarecare măsură...
Este, însă, un proverb care spune "să ai grijă ce ceri, pentru că s-ar putea să ți se împlinească..."
Aș dori să fac câteva precizări cu privire la câteva aspecte cu care ne vom confrunta din plin odată cu intrarea în Schengen. Pentru că da, până la urmă se va face și aceasta.

 

>>> Granițe libere, înseamnă trafic de carne vie!!!
 

În 2021 au dispărut de acasă aproape 6000 de copii. Majoritatea au fost găsiți sau au revenit singuri, fiind vorba de multe ori de crize adolescentine, însă, peste 100, mai precis 106, n-au mai fost niciodată găsiți.
Vi se pare puțin? Mie, nu! 
Și nu mai vorbim de fetele tinere pe care le-au scos din țară bandele criminale...
Dacă nu vor mai fi granițe, aceste răpiri în rândurile tinerilor vor deveni extrem de frecvente.
Încă, n-au apărut statisticile de anul acesta (sau poate nu le-am găsit eu) însă am sentimentul că sunt în creștere.
Unde nu mai pui că pedofilii din Europa (credeți-mă că nu sunt deloc puțini) nu vor mai avea grija identificării la graniță. Pentru că da, majoritatea au cazier. 

 

>>> Traficul de droguri va deveni o problemă foarte mare pentru România!!!
 

Deja ne confruntăm cu prezența drogurilor în școli.
Poate nu știați, însă, în special în orașele mari, tinerii au acces la droguri în școli.
Nici nu mai vorbesc de baruri și cluburi.
Din fericire, drogurile considerate de risc ridicat, precum heroina și cocaina sunt mai puțin prezente, însă în contextul Schengen, întreb rectoric (bineînțeles) ce se va întâmpla când nu vor mai fi frontiere și controale?
Având în vedere că oferta va fi mult mai mare, ele se vor mai ieftini și vor deveni mai accesibile și vor produce mai multe victime.

 

>>> Traficul de arme va cunoaște o adevărată înflorire pe teritoriul României!!!
 

Sunt deja ceva arme pe la organizațiile mafiote, însă nu foarte multe. Din fericire, până acum nu ne-am confruntat cu criminalitate înarmată masiv.
Eliminarea granițelor va face posibilă achiziționarea de arme ilicite, iar acest aspect, pe lângă o creștere a criminalității la niveluri extrem de ridicate, va deveni un suport important pentru activitățile descrise mai sus. Adică, traficul de carne vie și drogurile.

 

>>> Vom deveni tomberonul Europei!!!
 

Acest aspect mi-a fost semnalat de domnul Dan Marian, care a comentat la acest mic text...
Într-adevăr, până acum s-a aflat din presă de mai multe încercări de a se introduce în țară gunoaie, deșeuri.
Din nefericire, sunt cu siguranță munți de deșeuri care au trecut, fie cu șpagă, fie pentru că au știut să se ascundă în documente bine ticluite.
Imaginați-vă după deschiderea granițelor ce va fi! Vor aduce toate gunoaiele la noi, chiar și deșeuri radioactive, cu concurența unor conaționali lacomi care vor face mulți bani din această mizerie.
Mai sunt puncte negative. Chiar multe...
Rutele migrației vor trece inevitabil pe la noi.
Nu vom mai putea aduce mână de lucru ieftină să acoperim deficitul din construcții și nu numai, pentru Schengen înseamnă alte reguli și protocoale, mult mai stricte. Mai mult, odată ajunși aici, muncitorii vor pleca spre alte țări europene, unde sunt mult mai bine plătiți.
Etc, etc, etc... 

 

Orașele noastre sunt cât de cât sigure. Poți să te plimbi noaptea (exceptând anumite zone) fără riscuri majore.
Copiii pot ieși la joacă în zonele rurale fără să fie supravegheați în permanență de un adult. Chiar și în unele orașele la bloc, încă se mai poate acest lucru.
Am fost șocat cât am locuit în Franța să văd că după căderea nopții nu mai era țipenie de om pe stradă. Nici măcar în timpul zilei nu prea ieșeau. Am înțeles repede de ce... Infracționalitatea extrem de ridicată. Personal am fost jefuit de 3 ori pe perioada celor 10 ani petrecuți în Franța. Precizez că jafurile s-au petrecut în plină zi, sub amenințarea armelor albe. De fiecare dată a fost vorba de persoane de origine africană sau arabă.
Am asistat neputincios de mai multe ori la furturi prin tâlhărie în metrou și autobuz.
Și ar mai fi multe de povestit, dar nu vreau să plictisesc pe nimeni.
Una peste alta, ca să n-o mai lungesc, ca o concluzie:
NU sunt anti-european! Cel puțin deocamdată.
Înțeleg că nu le poți avea pe toate (deși unii...) Sunt conștient că trebuie uneori sacrificii pentru a obține avantaje, însă trag un semnal de alarmă foarte serios (nu că m-ar baga cineva în seamă) cu privire la anumite aspecte extrem de grave și de sensibile, care pot veni la pachet cu aceste schimbări politice.
Suntem oare pregătiți să ne vindem liniștea pentru anumite beneficii economice?
Suntem conștienți că ne sacrificăm pruncii pentru câțiva crăițari (bănuți)?
Am învațat ceva până acum din experiența Europa? Adică, dacă tragem linie și vedem ce am câștigat și ce am pierdut, oare chiar suntem pe plus?
Când cumperi, române drag un produs de la un magazin (Kaufland, Lidl, Auchan, Ikeea etc) să știi că în țările de origine aceste produse sunt aproape la jumătate de preț și la calitate mai bună.
Când îți faci un credit, române drag, la orice bancă (toate, fără excepție sunt la străini) să știi că ție îți dau o dobândă și de trei sau patru ori mai mare decât la cei cu bani din Franța, Germania, Austria, Belgia, Italia etc.
NU te îmbăta cu apă rece române, că ești singur!
În trecut am fost lăsați de izbeliște să plătim cu viața sau cu tribut de prunci pentru pământul românesc ori de câte ori am fost călcați de cotropitori. Nimeni nu ne-a ajutat sau când au făcut-o, unii ne-au trădat.
Experiența din istoria recentă cu palma Austriei ne-a dovedit din plin că lucrurile nu s-au schimbat.
NICIO țară n-a ieșit la interval să ne ia apărarea! Nici măcar un singur lider european n-a ieșit să spună Austriei că noi ținem granițele europene de câteva decenii deja și că recunoașterea oficială a acestui lucru ar fi fost de bun simț și o normalitate în relațiile de "prietenie".
S-au prefăcut cu toții că ne sunt alături, dar în realitate nu le-au păsat. Toți niște prefăcuți, toți niște vulturi pe interese!
Întotdeauna am fost singuri printre oameni... dar am uitat!
Mulțumim Austria că ne-ați adus aminte! 
Singurul care ne-a fost mereu aproape este Hristos!
Să nu uiți asta, române, niciodată!
Singurul care nu-ți vrea decât binele și nu te vrea nici pentru resursele din țară și nici să-i fii slugă la cele mai grele și mai mizerabile meserii, ci vrea să te facă împărat, este Hristos!
La El toată nădejdea, la El toată mila, la El mântuirea noastră!
Sus inimile, dragi români, și nu vă lăsați cuprinși de mâhnire deșartă în Postul bucuriei, în Postul nașterii Celui Care ne-a răscumpărat din moarte și ne-a adus spre Viață veșnică!
Cântați colinde să răsune până la Viena, la Berlin și la Paris bucuria Nașterii Domnului pe pământ românesc!
Bucurați-vă și nu vă întristați!
Hristos în mijlocul nostru!

(Preot Mihail Gabriel Irimia din Parohia ortodoxă Boiu, jud. Mureș)

Vizualizări: 7322 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: și, pe, Viena, la, românesc!, răsune, Berlin, bucuria, domnului, colinde, Paris, Nașterii, Pământ, , Până, Cântați | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Începeți rugăciunea și postul și vrăjmașul se va îndepărta imediat!

Cuvinte de folos de la părintele Arsenie Papacioc

Părintele Arsenie Boca - Dumnezeu iubeşte Ţara Românească şi pe ea vrea să o spele întâi de păcate

Iar dacă eu voi muri, voi să nu dați voie ca de acești copii să-și bată joc cineva!

A FOST ODATĂ...

Total comentarii : 0
avatar