10:32 PM
Cei care fac rău, în rău vor termina, dacă nu se îndreaptă...

Să nu căutăm niciodată să plăcem oamenilor, pentru că acest lucru nu se va întâmpla niciodată! Pentru că, unui om îi placi, altuia nu. Apoi, oamenii își schimbă foarte repede părerea despre tine, chiar și prietenii și rudele. De aceea, tot ce contează este părerea pe care o are Dumnezeu față de tine sau de mine. El ne cunoaște întru totul și nu își schimbă părerea, El ne iubește și ne iartă întotdeauna, în orice situație suntem! Ne îmbrățișează și curați și murdari, și drepți și păcătoși. Să ne ancoram în Dumnezeu cu toată credința și nădejdea, atunci vom simți și vom vedea că vorbele și părerile oamenilor nu contează!

Nu te gândi la cât rău îți fac unii, gândește-te mereu la cât bine îți fac restul, la cât de iubiți suntem de Dumnezeu! Cei care fac rău, în rău vor termina, dacă nu se îndreaptă, dar tu, omule, nu face rău, fă binele și atunci binele va fi cu tine mereu și în bine vei sfârși! Când vezi un om rău care te urăște și îți vrea răul, tu să-i vrei binele, ca să nu fiți doi oameni răi! Oameni care să facă rău se găsesc din ce în ce mai mult, dar pe cineva să facă bine, trebuie căutat mult! Cea mai mare milostenie în ziua de astăzi este să fim buni! 

(Părintele Ioan Danci)

Vizualizări: 1037 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: în rău vor termina, dacă nu se îndreaptă..., Cei care fac rău | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Smerenia este ceea ce-l învață pe om să stea în banca lui și să primească ceea ce i se cuvine

Îți iubeşti copilul? Aruncă țigara!

Părintele Ioan Istrati - Alegeți prioritățile acestei vieți!

O rugăciune foarte puternică a părintelui Ilarion Argatu

A murit și a ajuns în iad, însă Hristos l-a trimis înapoi

Total comentarii : 0
avatar