9:32 PM
Începeți rugăciunea și postul și vrăjmașul se va îndepărta imediat!

Iisus a spus: „Acest neam de demoni nu iese decât prin rugăciune și post.”
Dacă acest neam de diavoli iese prin rugăciunea și postul unei alte persoane, atunci sunt cu atât mai puțin capabili să intre într-unul care postește și se roagă.
Ce formidabilă protecție!
Deși există o mulțime de demoni și tot aerul este plin de ei, ei nu pot face nimic cuiva care este ocrotit de rugăciune și post.
Postul este cumpătare cuprinzătoare, iar rugăciunea este comunicarea totală cu Dumnezeu; cel dintâi apără din afară, în timp ce a doua este din interior o armă puternică îndreptată împotriva inamicilor. Demonii pot simți repede, de la distanță, un om care se roagă și fug departe de el pentru a evita o lovitură dureroasă.
Este posibil să ne gândim că acolo unde nu există post și rugăciune, există deja un demon? Da, este!
Demonii sălășluiți într-o persoană nu își dezvăluie întotdeauna prezența, ci pândesc acolo, învățându-o cu fermitate orice rău și o îndepărtează de orice lucru bun; așa că această persoană este sigură că face totul de la sine, dar între timp nu îndeplinește decât voința inamicului său.
Începeți, deci, rugăciunea și postul și vrăjmașul se va îndepărta imediat! Va aștepta o ocazie de a se întoarce din nou. Și se va întoarce cu adevărat, imediat ce rugăciunea și postul sunt abandonate.

 

(Sfântul Teofan Zăvorâtul)

Vizualizări: 2724 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: începeți, rugăciunea, POSTUL, și, îndepărta, IMEDIAT!, SE, vrăjmașul, VA | Evaluare: 3.0/2

Alte articole

Vrei să ajungi să fii chip îngeresc? Iubește!

Adu-ți aminte că oriunde sunt oameni, sunt greșeli și neputințe...

Când păcătuim, Îl răstignim pe Hristos pentru a doua oară

Haideți să fim liberi în Hristos, păzind poruncile Lui!

Părintele Justin Pârvu - Mărturii ale credincioșilor

Total comentarii : 0
avatar