9:52 PM
Nu vă culcați fără să vă rugați, fără să iertați și fără să vă închinați!

Omule drag, lasă răutatea zilei de astăzi și gândește-te ca mâine să devii un înger pentru aproapele tău. Ai văzut că răutatea a adus tristețe în inima ta, să vezi mâine ce bucurie vei avea în postura de înger pământesc pentru aproapele tău!

Să iubești și să ierți în orice situație, în fața Lui Dumnezeu este cea mai bună demonstrație de creștin și candidat la Împărăția Cerurilor. Nu te împiedica de răul care ți-l pricinuiesc alții, ține-te strâns de binele oferit de Dumnezeu!

"Am vorbit" la mulți oameni în tăcere și m-au înțeles perfect. Nu întotdeauna omul înțelege când îi vorbești cu glas tare.

Știți ce este interesant? Pentru că în lumea aceasta întâlnești tot felul de oameni, sunt oameni care îți stau aproape, unii spun că îți sunt prieteni, dar imediat ce ai plecat din preajma lor, te judecă, te critică și tu știi acest lucru, dar totuși când te întâlnești din nou cu ei, le zâmbești, îi îmbrățișezi, îi ierți, ca să rămâi mereu în binecuvântarea Lui Dumnezeu și să nu cazi în păcatul lor. Și totuși se țin apropiați sau chiar prieteni, iar ei nu își imaginează că știi de judecata lor. Te rogi pentru acești oameni și încerci subtil să îi faci să te vadă cum ești cu adevărat. Cea mai mare lecție de viață pe care o poți da cuiva este iubirea și iertarea.

Nu vă culcați fără să vă rugați, fără să iertați și fără să vă închinați!

(Părintele Ioan Danci)

Vizualizări: 1182 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: și, nu, fără, culcați, , iertați, închinați!, rugați, | Evaluare: 4.0/1

Alte articole

De ce trebuie să aprindem candela înaintea icoanelor

Cele mai primejdioase ispite cu care ne dă război vrăjmașul în vremea morții

Atunci când îl cercetează durerea pe om, înseamnă că îl vizitează Hristos

Uite, vă dau sfat să citiți mereu cărți din Sfinții Părinți...

ȘTII TU, OMULE? - de Eliana Popa

Total comentarii : 0
avatar