9:01 PM
Părintele Ioan Danci - Fiecare vorbește și judecată după ce are adunat în inimă și minte

Am încercat de multe ori să ies din simplitatea mea, și de fiecare dată am simțit că mă clatin fără ea. Prefer înapoiat în lucruri, simțiri și de modă veche, dar plin de credință și fără regrete. Omul te vrea în pas cu lumea, fără să țină cont că poate prin aceasta îți distruge inima. Actuali și în progres trebuie să fim față de Dumnezeu, nu față de lume, care la un moment dat îți va face rău și nu se va mai uita la tine.

Să lași, omule, în urma ta, dâră de iubire, să crezi în mântuirea ta cu cea mai puternică tărie! Să ierți pe toți, oricând, oriunde, dar să îndrepți pe cel ce greșește și are ură. Pastrează-ți gândurile și sentimentele pentru tine, ca să nu fii rănit mai târziu de oamenii de încredere de pe lângă tine. Viața ta o ai de la Dumnezeu, ai încredere totală doar în El! Fă binele oriunde ești și oricând! Binele aduce binecuvântare! Să nu te supere vorbele, judecățile și invidia altora. Fiecare vorbește și judecată după ce are adunat în inimă și minte. Un om bogat duhovnicește nu are timp de răutăți, de judecată, de invidie, pentru că el este preocupat de frumos și frumusețea din jurul lui, este preocupat de virtuțile care îi hrănesc partea duhovnicească. De judecat, vei fi judecat și după moartea ta, tu binecuvintează și roagă-te pentru fiecare!

Să nu ne culcăm fără să ne rugăm și fără să iertăm! Să lăsăm totul în voia Lui Dumnezeu! Știe El de ce, când și unde...

(Părintele Ioan Danci)

Vizualizări: 636 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: Părintele, în, inimă, judecată, după, are, Ioan, minte, vorbește, CE, și, Danci - Fiecare, adunat | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Dacă nu avem smerenie, nu putem să Îl iubim pe HRISTOS

De-aţi şti cât mă rog eu noaptea cu lacrimi... să aveţi dragoste între voi!

AȘA ERA ODATĂ... - de Liliana Olariu

Măi, și cu lupii aștia mă înțeleg, numai cu voi nu mă pot înțelege!

Părintele Ioan Istrati - MĂRTURISIRE

Total comentarii : 0
avatar