9:12 PM
Părintele Ioan Danci - Îți mulțumesc Doamne, că m-ai trezit sănătos!

Oare câți dintre oameni, în dimineața aceasta, când s-au trezit, au ridicat privirea în sus și au zis: "Îți mulțumesc Doamne, că m-ai trezit sănătos! Îți mulțumesc Doamne, că mi-ai dăruit cadou și această zi, și te rog ajută-mă să fie spre slava Ta! Îți mulțumesc Doamne pentru tot!

Maica Domnului, te rog, ai grijă de noi! Mijlocește la Hristos, pentru iertarea păcatelor noastre! Te iubesc, Maica Domnului, te iubesc din tot sufletul meu! De multe m-ai păzit și ocrotit în viață!"

Unii te vor călca în picioare, Dumnezeu atunci te va pune în valoare. Mulți îți vor răul, Dumnezeu îți oferă Cerul!

Astăzi am întrat iar in ședință cu mintea, inima și sufletul... Greu tare să le strunești și să le pui pe acelaș făgaș. Cum este și mintea asta, când nu-i convine ceva, se ia la ceartă cu sufletul și cu inima. Mintea ia lucrurile în pripă, la rece și apoi se tulbură pe inimă că așteaptă să simtă acele lucruri sau se ceartă cu sufletul că îi respinge majoritatea lucrurilor trecute prin sita ei.

Nu vă culcați fără să vă închinați, fără să iertați și fără să vă rugați!

Părintele Ioan Danci

Vizualizări: 454 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: Danci - Îți, Ioan, mulțumesc, M-ai, Doamne, sănătos!, trezit, , Părintele | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Cel mai fericit om este acela care Îl are în el pe Hristos

Părintele Cleopa - Sunt mulţi care nici pe patul morţii nu vor să ierte pe cel ce le-a greşit...

Caută să placi Lui Dumnezeu, pentru că oamenii oricum te vor judeca mereu

Cuvinte de folos de la monahul Proclu Nicău

Tot ce ținem doar pentru noi, se pierde...

Total comentarii : 0
avatar