8:36 PM
Părintele Ioan Danci - Nu vă supărați de răutatea unora, bucurați-vă de iubirea altora!

Oricât de mult arată realitatea prezentului, că viitorul nu arată bine, eu mă încăpățânez să cred cu tărie în continuare că Dumnezeu nu ne va lăsa. Apoi, pentru mine dezastru nu înseamnă foamea, frigul, setea, războiul, pentru mine dezastru înseamnă pierderea sufletului, lipsa iubirii și a iertării, dar mai ales moartea duhovnicească. Să ne rugăm cu toată inima, să credem din tot sufletul și atunci Dumnezeu cu siguranță nu ne va lăsa!

Haideți, să coborâm mintea în inimă și acolo, în cea mai mare sinceritate, să stăm de vorbă cu Dumnezeu. Este singurul loc unde nu ne deranjează nimeni și de unde nu mai auzim și nu mai vedem nimic. În rest, fiecare își dă cu părerea de fiecare, toți te judecă sau te laudă, dar nimeni nu te cunoaște cu adevărat, decât Dumnezeu! Haideți să fim bine atunci când mulți ne vor răul! Haideți să iertăm și să iubim, într-o lume care clocotește de ură și dispreț! Să plecăm genunchii la rugăciune, căci viitorul nu arată prea bine!

Să ne rugăm profund și cu stăruință acum când încă avem pace și liniște, Doamne ferește să vină vremea să ne rugăm de frică, de durere, de spaimă! Răutatea în lume crește, binele nu are cum să vină! Doamne, ai milă de noi și ne scapă din nevoi! Să ne rugăm cu credință să nu ajungem să ne rugăm din suferință!

Să lași creștine, să-L lași pe Dumnezeu să judece, să tămăduiască, să mântuiască! Noi avem un singur drept, acela de a ne ruga unii pentru alții, de a ierta, de a sprijini, de a ajuta! Omul este făcut să devină înger, nicidecum demon, iar aripile de înger sunt iubirea și iertarea. Să ne luptăm cu toată puterea și să nu lăsăm niciodată ca răul și răutatea să cuprindă inima noastră. Odată ce răutatea cuprinde inima omului, atunci acel om nu mai lucrează pentru Dumnezeu, ci împotriva Lui.

Să vă bucurați, dragilor de fiecare clipă oferită de Dumnezeu în dar, sunt foarte mulți oameni în acest moment care cerșesc o clipă în fața morții, ar vrea să mai trăiască o clipă, dar nu o mai primesc! Nu vă supărați de răutatea unora, bucurați-vă de iubirea altora! În orice situație, în orice moment, ridicați-vă mintea la Dumnezeu, iar inima noastră să o facem odaia în care să se odihnească Hristos.

Vizualizări: 4157 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: altora!, Iubirea, unora, Ioan, Danci - Nu, Părintele, bucurați-vă, , răutatea, supărați, De | Evaluare: 5.0/1

Alte articole

MĂRTURII - de Eliana Popa

Omul trebuie să înțeleagă că a ridica palma este un lucru teribil, este eșecul iubirii, este iad...

BUNICA - autor: Preot Sorin Croitoru

Trebuie să începeți să vă rugați mai mult, căci o să aveți niște încercări...

Părintele Ioan Danci - Ai o problemă? Caută-L pe Dumnezeu și rezolvarea vine imediat pentru necazul tău

Total comentarii : 0
avatar