8:03 PM
Să plecăm genunchii la rugăciune! Doar rugăciunea și iubirea mai pot schimba omenirea

Nu toți îți vor binele și nu toți te iubesc, la fel cum nu toți îți vor răul și nu toți te urăsc. Dacă îi ierți pe toți, sufletul tău, omule, este mai liniștit, plin de pace și binecuvântare. Dacă te superi pentru nedreptatea adusă de cineva asupra ta, nu rezolvi nimic, ci, din contră, vei fi tulburat, supărat și neîmplinit. Lasă pe Dumnezeu să facă dreptate în toate și o va face cu siguranță. Dacă Îl invităm pe Dumnezeu să ia parte la planurile noastre, atunci El, de bucurie, va rezolva tot ceea ce ne dorim. Dacă Dumnezeu nu este implicat în planul nostru, atunci acel plan este năruit și nu se va împlini niciodată! Doamne, fie voia Ta în viața mea!
 

Nu căuta dreptatea în lumea aceasta, că nu o vei găsi și atunci vei fi foarte dezamăgit, suflete; caută pacea și atunci liniștea te va cuprinde. Lovește cu iubirea în dreapta și stânga ta, căci  lumea a secat de iubire și s-a  inundat de ură...
Hristos a întins brațele pe Cruce, ca să ne arate că brațele Lui vor rămâne pururea deschise pentru fiecare dintre noi, să ne dea curajul ca atunci când suntem în nevoi, îmbrățișarea Lui e deschisă pentru noi. Atât de mare este iubirea Lui față de om, încât brațele s-au deschis la maxim. Iisus Hristos să ne îmbrățișeze pe fiecare dintre noi și iubirea Lui să ne hrănească în fiecare clipă!

Dumnezeu caută la inima omului, nicidecum la statutul omului social, financiar, intelectual. Dacă inima ne este pe aceeași frecvență cu Hristos, atunci toate lucrurile ne sunt de folos. Să nu căutăm pacea în exteriorul nostru, ea se găsește în interiorul nostru! Bucuria și binecuvântarea Lui Dumnezeu cu noi cu toți! Doamne, binecuvintează întreaga lume! 

Să lași în urma ta, creștine, dâră de iubire!
Omule, trăiește astăzi cu bucuria că ai făcut un bine, că ai ajutat. Cu regretul că ieri puteai face mai mult și nu ai făcut și cu voința că mâine, cu ajutorul Lui Dumnezeu, vei face ce nu ai reușit ieri și azi! Nu încheia ziua fără ca să-I ceri Lui Dumnezeu iertare pentru tot ce ai greșit și nu începe nici o zi  fără să-I ceri Lui Dumnezeu să fie voia Lui mereu cu tine! Să nu faci ce fac oamenii, să nu te raportezi la cum vor oamenii să fii, tu să faci ce au făcut sfinții și raportarea ta sa fie mereu la cum ar vrea Dumnezeu să fii! Oamenii te judecă în orice situație, fie faci bine sau rău! Dumnezeu te răsplătește pentru binele făcut și dacă te îndrepți din greșeala făcută, El te iartă și te iubește.

Lasă în urma ta, omule, bucurie și binecuvântare, căci ura și răutatea o găsești peste tot, este la drumul mare! Oameni să te placă și să te iubească, va trebui din răsputeri să-i cauți și să-i găsești, iar oameni să te judece și să te urască, îi găsești fără să-i cauți, sunt peste tot, la fiecare colț! Tu suflete, caută să placi în toate Lui Hristos, este cel mai bun lucru și cu siguranță cel mai de folos.

Doamne, Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dat și Te rog să mă ierți dacă în viață Te-am trădat! Dumnezeule, ești bucuria inimii mele și iubirea sufletului meu, viața mea, respirația care este în mine! Te slăvesc pe Tine, Dumnezeule în veci! Dumnezeu să ne binecuvinteze, să ne păzească, să ne ajute, să ne miluiască și să ne mântuiască! Să plecăm genunchii la rugăciune! Doar rugăciunea și iubirea mai pot schimba omenirea.

(Părintele Ioan Danci)  
 

Vizualizări: 2757 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: , mai, Omenirea, rugăciune! Doar, pot, Iubirea, și, plecăm, schimba, genunchii, rugăciunea, la | Evaluare: 3.0/2

Alte articole

Smerenia este fundamentul; omul mândru nu este capabil să facă bine nimănui

Cuvinte de folos de la părintele Arsenie Papacioc

Trebuie să mergem la Liturghie, chiar dacă vom sta ca niște bârne...

Părintele Arsenie Boca - Dumnezeu iubeşte Ţara Românească şi pe ea vrea să o spele întâi de păcate

Treziți-vă, păziți-vă, să rămâneți români curați și creștini curați, dacă vreți să vă mântuiți!

Total comentarii : 0
avatar