9:22 PM
Vindecarea unei tinere mame paralizate

Pe 21 iunie 2020 o tânără mamă pe nume Fanula, originară din regiunea Patras, sudul Greciei, a putut să meargă după un pelerinaj la Mănăstirea Sfințiilor Isidor. Fanula nu putea merge datorită sclerozei multiple în plăci, fiind paralizată.

În mănăstirea Sfinților Isidor se află o bucățică din Sfânta Cruce pe care părinții o pun peste cei bolnavi.

După ce părintele Dimitrie Lupasakis a atins crucea de spatele dânsei și a făcut o rugăciune, Fanoula a reușit să facă ajutată câțiva pași, apoi s-a dus să se roage în paraclisul din peștera Sfântului Aristide, în jurul căreia este ridicată mănăstirea. Dânsa a continuat să meargă singură după, din ce în ce mai bine, spre bucuria copiilor și a celorlalți pelerini, dar și a părinților de față.

Fanula are doi copii și este bine acum, chiar dacă inițial diagnosticul medicilor era rezervat și nu îi dădeau șanse de a se putea deplasa singură. Tânăra venise la o slujbă din mănăstire și l-a rugat pe părintele Dimitrie să se închine la Sfânta Cruce, să se roage pentru ea.

Scleroza în placi sau scleroza multiplă este o afecțiune neurodegenerativă, în cadrul căreia sistemul imunitar atacă teaca de mielina care înconjoară și izolează fibrele nervoase. În momentul actual nu există un tratament care să vindece scleroza multiplă, dar există protocoale de încetinire a evoluției bolii.

Așezământul Sfinților Isidor se găsește pe dealul Lycabettus, lângă Atena.

Adresa este Μονοπατι Λυκαβηττου, Athina, 114 71, Greece, nr. de telefon:  +30 21 0363 3282 . Mănăstirea este deschisă zilnic între 7.30 și 13.30, sâmbăta și duminica și între 17 și 18.

Sursa: Averea Bisericii

Vizualizări: 709 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: https://www.youtube.com/watch?v=g_j | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Doamne, cât era de frumos! În copilăria noastră, biserica era plină...

Ai grijă de gândurile tale, atunci când ești singur și de cuvintele tale, atunci când ești cu cineva

Treziți-vă, păziți-vă, să rămâneți români curați și creștini curați, dacă vreți să vă mântuiți!

Când ești la necaz, tu fă-le pe cele mai mici; pe cele mari lasă-le Lui Hristos!

Să aveți smerenie și jertfelnicie! Iar de ai supărat pe cineva, să-ți pară rău și să te împaci cu el

Total comentarii : 0
avatar