9:22 PM
Vindecarea unei tinere mame paralizate

Pe 21 iunie 2020 o tânără mamă pe nume Fanula, originară din regiunea Patras, sudul Greciei, a putut să meargă după un pelerinaj la Mănăstirea Sfințiilor Isidor. Fanula nu putea merge datorită sclerozei multiple în plăci, fiind paralizată.

În mănăstirea Sfinților Isidor se află o bucățică din Sfânta Cruce pe care părinții o pun peste cei bolnavi.

După ce părintele Dimitrie Lupasakis a atins crucea de spatele dânsei și a făcut o rugăciune, Fanoula a reușit să facă ajutată câțiva pași, apoi s-a dus să se roage în paraclisul din peștera Sfântului Aristide, în jurul căreia este ridicată mănăstirea. Dânsa a continuat să meargă singură după, din ce în ce mai bine, spre bucuria copiilor și a celorlalți pelerini, dar și a părinților de față.

Fanula are doi copii și este bine acum, chiar dacă inițial diagnosticul medicilor era rezervat și nu îi dădeau șanse de a se putea deplasa singură. Tânăra venise la o slujbă din mănăstire și l-a rugat pe părintele Dimitrie să se închine la Sfânta Cruce, să se roage pentru ea.

Scleroza în placi sau scleroza multiplă este o afecțiune neurodegenerativă, în cadrul căreia sistemul imunitar atacă teaca de mielina care înconjoară și izolează fibrele nervoase. În momentul actual nu există un tratament care să vindece scleroza multiplă, dar există protocoale de încetinire a evoluției bolii.

Așezământul Sfinților Isidor se găsește pe dealul Lycabettus, lângă Atena.

Adresa este Μονοπατι Λυκαβηττου, Athina, 114 71, Greece, nr. de telefon:  +30 21 0363 3282 . Mănăstirea este deschisă zilnic între 7.30 și 13.30, sâmbăta și duminica și între 17 și 18.

Sursa: Averea Bisericii

Vizualizări: 722 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: https://www.youtube.com/watch?v=g_j | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Hristos vine în fiecare dimineaţă şi seară şi mă mângâie

De ce se tem cel mai mult diavolii?

De ce atâta grabă să le faci pe toate astăzi?!?

Datoria principală a unui părinte este să-L pună pe HRISTOS în inima copilului său

Părintele Ioan Istrati - Când moartea dansează pe străzi, înțelegem că am eșuat

Total comentarii : 0
avatar