0:16 AM
Minuni la Icoana Maicii Domnului din Biserica Sfinților Împărați Constantin și Elena din Gura Humorului

Până acum, de-a lungul anilor, sunt cunoscute multe fapte deosebite, adevărate miracole, săvârșite de Icoana Maicii Domnului din Biserica Sfinților Constantin și Elena din Gura Humorului: vindecare de orbire, tot felul de boli și chiar cancer, epilepsie, descoperirea unor furturi de bani, reușite la procese grele, la operații, la examene, în călătorii sau plecări în străinătate.

Cea mai recentă mare minune săvârșită de Icoana Maicii Domnului este cea a vindecării unei fetițe care timp de cinci ani a fost mută și paralizată.

Este vorba de Irina Abăboaie, o fetiţă din județul Bacău, care s-a născut cu deficiențe de vorbire și paralizată. Bunica fetiței povestește în scrisoarea adresată preotului Teodor Bodnar, slujitor la biserica din Gura Humorului, despre această minune:

“Am fost de două ori la Sfânta Icoană și o dată la dumneavoastră. M-am rugat și am plâns pentru nepoţica mea care s-a născut paralizată și mută. Vai, cât m-am chinuit 5 ani de zile s-o duc în brațe la baie, s-o îmbrac, s-o hrănesc... Am dus-o la mulți doctori veniți din țară, m-am rugat la zeci de biserici și mănăstiri, am cheltuit tot ce am avut și totul a fost în zadar. Doctorii mi-au spus ca așa va fi cât timp va trăi.

Vă amintiți că dumneavoastră m-ați încurajat să nu îmi pierd nădejdea. Ultima data mi-ați dat o iconiță și mi-ați spus să o pun pe pieptul fetiței. Sosită acasă, am pus pe pieptul fetiței iconița și ea m-a privit îndelung și odată s-a ridicat din pat, a venit la mine, m-a cuprins cu brațele sale și m-a sărutat spunând: “Oh, cât te-am așteptat!” Am rămas uimită și speriată. Acum fetița merge la grădiniță pe propriile picioare și vorbește curent. Icoana a făcut-o să meargă și să vorbească!”

Bunica fetiţei mulțumește şi aduce slavă Maicii Domnului pentru această mare minune. Irina, fetiţa care până la 5 ani nu a mers şi nu a vorbit şi care este înzestrată cu o inteligenţă rar întâlnită, a povestit telefonic preotului Teodor Bodnar, despre felul cum a simțit ea puterea icoanei:

“Atunci când bunica mi-a pus iconița Maicii Domnului pe piept, am simțit în trup un cutremur și parcă cineva m-a ridicat și m-a împins spre bunica. Eu credeam că visez, dar am simțit lacrimile ei pe obrazul meu și am știut că sunt trează.”

Minunea aceasta a dovedit încă o dată, chiar dacă nu mai era nevoie, cât de mare este puterea Lui Dumnezeu și a Maicii Domnului. Cunoscute sunt și alte cazuri de mari minuni săvârșite de Icoana Sfântă, cu ajutorul rugăciunii și a credinței curate:

Vasile Negrea din Suceava s-a rugat icoanei pentru copilul său de 6 ani care suferise un accident la ochiul drept și căruia mai mulți doctori îi spuseseră că băiețelul își va pierde vederea. După rugi, cu lacrimi și îngenuncheri în faţa icoanei, copilul și-a recăpătat vederea.

Aurel Ionuț din județul Giurgiu în vârstă de 2 ani s-a născut orb. Adus de părinți în fața icoanei, băiatul și-a recăpătat vederea în 10 zile.

Alexandru Galeș din Vicovu de Jos, era chinuit de boala epilepsiei de 30 de ani. Icoana l-a vindecat complet, astăzi fiind perfect sănătos.

Carmen Hausmann din Germania si Toader Iosub din Gura Humorului, ambii bolnavi psihic, au fost tratați cu ajutorul icoanei Maicii Domnului. De asemenea și multe cazuri de furt de bani, care cu ajutorul Sfintei Icoane au fost recuperați. Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului din Gura Humorului este căutată și venerată de credincioșii care își exprimă doleanțele lor prin pomelnice care sunt lăsate în jurul icoanei.

Vizualizări: 370 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: Constantin, elena, minuni, Humorului, domnului, icoana, gura, biserica, împărați, și, din, Sfinților, Maicii, la | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Părintele Pimen Vlad din Muntele Athos - Toată lumea vorbește de dragoste și toată lumea suferă de singurătate

Nu va lumina candela fără untdelemn, nici rugăciunea nu se va ridica la Dumnezeu fără dragoste

Săpunul vs creștinismul

Tu cu ce rămâi după ce te duce la groapă?

În orice chip s-ar apropia cineva de Hristos, se tămăduieşte

Total comentarii : 0
avatar