*Cele mai multe boli încep de la supărare. Toţi oamenii au câte un punct sensibil. Şi de aceea, o supărare pe unul îl va lovi în stomac, pe altul în cap. Medicamentul cel mai bun pentru o boală este bucuria duhovnicească, pentru că ea împrăştie harul Lui Dumnezeu în suflet. Bucuria duhovnicească are cea mai mare putere tămăduitoare pentru t ... Detalii... »

... More »

Acad. prof. dr. Leon Dănăilă se numără printre cele 5.000 de personalităţi importante ale lumii. 

Este considerat cel mai bun neurochirurg din Europa şi figurează alături de Einstein printre cele 500 de genii ale secolului 21. 

A scăzut rata mortalităţii în operaţiile pe creier de la 50-60% la doar 3-4%, a introdus microscopul operator şi a fost primul în România ... Detalii... »

... More »

Din pricina alegerii la vot a românilor, avem la conducerea țării niște „oameni” care s-au gândit ei că ar fi bine să fim PRIMII care să CEREM un acord cu Ucraina în ceea ce privește un posibil conflict armat cu Federația Rusă, da, țara aia care este probabil cea mai puternică din lume. Noi să ne luptăm cu ei... înțelegeți nebunia?

În tot acest context politic deosebit, m ... Detalii... »

... More »

Când eram tânăr, mă gândeam singur și îmi făceam multe planuri de viitor, dar nu pe toate le-am realizat. De exemplu, am dorit în tinerețe, când aveam doar 25 de ani, să mă fac pustnic în munții Neamț, dar poate n-a fost voia Lui Dumnezeu. Prin anii 1930-1932 am venit la egumenul Sihăstriei, părintele Ioanichie, și i-am cerut să mă primească în obștea lui, sau să mă retrag la schitul Sihla, pe ... Detalii... »

... More »