8:44 PM
Părintele Arsenie Boca - Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce...

Din pricina alegerii la vot a românilor, avem la conducerea țării niște „oameni” care s-au gândit ei că ar fi bine să fim PRIMII care să CEREM un acord cu Ucraina în ceea ce privește un posibil conflict armat cu Federația Rusă, da, țara aia care este probabil cea mai puternică din lume. Noi să ne luptăm cu ei... înțelegeți nebunia?

În tot acest context politic deosebit, mi-am adus aminte de mărturia doamnei Chiş Aurelia, mărturie publicată și de ganduridinierusalim.com despre părintele Arsenie Boca, preot ce ar fi spus următoarele:

„Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări...”

Sincer, nici nu vreau să mă gândesc ce ar însemna un război cu Federația Rusă, în situația în care „ajutorul” SUA ar fi de câteva mii de soldați, iar noi ne luptăm cu „două puști” și „trei pistoale” pe lângă forța impresionantă a Federației Ruse. De Ucraina ce să mai spunem? Este țara unde, pur și simplu, nu avem de ce ne băga într-un astfel de conflict... din nici un punct de vedere. Creștinesc? Da! Să fie pace zic, dar nu război!

Un articol de excepție despre actualul posibil RĂZBOI dintre Ucraina și Federația Rusă este acesta:

„Ucraina declară război Rusiei! După ce o întărâtă, SUA o lasă singură?”

O analiză excepțională despre acest conflict deosebit de periculos pentru români.

„Anunţurile despre posibilitatea ca România să fie atrasă într-un război contrar intereselor ei, în care nu are nicio cauză de susţinut sau apărat, posibil devastator din punct de vedere uman, economic, militar, nu sunt expresia fanteziei unor analişti români şi străini; sunt expresia derulării accelerate a evenimentelor pro-confruntare militară în Ucraina vecină, cu care avem mai multe de împărţit, decât cauze comune. Să ne amintim, înainte de a lista declaraţiile, evenimentele şi acţiunile care îndreptăţesc temerea pornirii unui război, istoria recentă, „vinovată” de situaţia de acum.” - se arată în articolul mai sus menționat. Ultimele date arată că Rusia a concentrat o armată întreagă la granițele cu Ucraina: Peste 87.000 de militari, 1.100 de tancuri. Mai multe detalii pe r3media.ro

Într-un alt articol pe demnitatea.info se arată de ce România, în calitate de „aliat” SUA, ar intra în război cu Federația Rusă:

„În condițiile date, care sunt certitudinile ce implică România? În primul rând, că țara noastră va fi montată într-o formă sau alta, în calitate de aliat al SUA la Marea Neagră, pe tabla acestui „puzzle”. În al doilea rând, că în joc ar putea intra Republica Moldova, care nu mai este parte a României din pricina unui tratat sovieto-nazist ce produce încă stupefiante efecte, pe teritoriul căreia se află Transnistria - cea de armată rusă -găzduitoare. Nu în ultimul rând, că în vara acestui an expiră termenul până la care România poate notifica decizia de a nu mai prelungi valabilitatea Tratatului politic de bază cu Ucraina. Ăla prin care semnam, împinși de la spate, că nu revendicăm Bucovina de Nord și Sudul Basarabiei, ajunse în Ucraina în baza aceluiași pact dintre Stalin și Hitler. Dacă faptul s-ar petrece, tratatul ar înceta să mai producă efecte cu începere din 2022.

Doamne, câtă nevoie am avea de niște bărbați adevărați de stat, în locul marionetelor care ne conduc! Și mai ales de ajutorul Tău, Doamne!” - scrie site-ul mai sus menționat.

În încheiere, nu pot să nu atrag atenția că deja „păpușarii” de la București au mobilizat mii de militari și polițiști de urgență lângă București. MApN vrea să afle nivelul de pregătire al trupelor în cazul unui atac extern.

Iertați-mă, dar în cazul în care România va intra într-un conflict armat cu Federația Rusă, și Rusia s-ar împiedica de Crimea și ar cădea din greșeală pe România... având în vedere trupele efective ale României, puterea noastră financiară, logistica, tehnologia, trupele aeriene și terestre... e posibil ca în maxim o săptămână victimele omenești să aibă o cifră catastrofală. Am crezut că eșecul politic cu alegerea noilor comuniști de la PNL și USR-PLUS pentru Guvern și Președenție nu este atât de mare, m-am înșelat. Ăștia sunt în stare să ne omoare pe toți pentru a eradica în România pandemia cu Covid-19...

Sursă foto: MOSCOW REGION, RUSSIA / AUGUST 24, 2018: Military hardware on display at the Army 2018 International Military and Technical Forum. Marina Lystseva/TASS via r3media.ro

Vizualizări: 5872 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: din, ştiţi, PUŢINI, ţară, vor, SE, Părintele, pleca, Mulţi, Dar, întoarce..., Boca - Să, arsenie, | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

OMUL ULTIMULUI VEAC - de Eliana Popa

Cine mulţumeşte Lui Dumnezeu în boală, este un martir de bună voie

Cuvinte de folos de la Părintele ieromonah Arsenie Boca

Noi trebuie să-I mulțumim Lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru fiecare bătaie a inimii

Problema nu e să-i schimbi pe alţii, ci să te schimbi pe tine

Total comentarii : 0
avatar