Ne cheamă Dumnezeu prin glasul Scripturii, ne cheamă prin glasul zidirilor ce pornesc asupra noastră cu secetă sau cu ploaie prea multă, sau cu cutremur; ne cheamă Dumnezeu prin arşiţă, dar ne cheamă şi în alt fel. Cum? Prin glasul conştiinţei.  

Nu vezi? Când păcătuim sau greşim, ne mustră cugetul îndată. 
... Detalii... »

... More »

*Dă ceva Lui Dumnezeu ca mulțumire că ai ajuns să fii dintre cei în stare să facă bine, ci nu dintre cei care au nevoie de binefacerea altora, că nu te uiți la mâinile altora, ci alții caută spre mâinile tale.
Este greu să-i deosebeşti pe cei cu adevărat săraci de cei prefăcuţi?

Gândiţi-vă că este mai bine să dăm ... Detalii... »

... More »

Prigoane, puşcării, lagăre, temniţe, izolări, înfometări, schingiuiri, umiliri - astea le-am trecut şi noi. Nu mai sunt atât de grozave... dar, prin ce veţi trece voi, aceasta nu a mai fost de la începutul lumii până azi. Păi nu vedeţi că lumea întreagă e un Piteşti uriaş? Dacă până acum slugile diavolului au vrut să ne lepădăm de credinţă, de Adevăr, ceea ce ... Detalii... »

... More »

*A trecut și azi o zi... ai zâmbit și tu un pic? Dar îmbrățișare ai dat?   Te iubesc!" ai spus celui drag? Lui Dumnezeu ai făcut închinare, ai mulțumit pentru ziua de astăzi, pentru viață, pentru iubirea Lui și pentru soare? Oare ai reușit să nu judeci, să nu te superi p ... Detalii... »

... More »