Eram sergent major în termen la Tecuci şi auzisem de minunile de la Vladimireşti, de puterea cuvântului părintelui Ioan Iovan. Am mers acolo într-o permisie de o zi și am rămas surprins de puterea teofanică a locului şi a afluenţei mare de credincioşi.

Părintele Ioan Iovan era în paraclis, cu epitrahilul în gât, într-o ... Detalii... »

... More »

Cu toții cunoaștem războiul gândurilor, pe care îl poartă diavolul împotriva noastră.
Când, așadar, la un moment dat, l-am întrebat pe Gheronda Porfirie despre chestiunea aceasta, ne-a spus: ”Voi mergeți mai departe pe drumul vostru! Diavolul vine cu gândurile lui și vă trage de mânecă ca să vă dezorienteze. Voi să nu vă întoarceți înapoi și să înc ... Detalii... »

... More »

Prof. univ. dr. Pavel Chirilă, directorul Centrului Medical Naturalia, şi profesor de Bioetică creştină, a adus subiectul în discuţie la masa rotundă „Psihoterapia traumei”

El a anunţat că lucrează, împreună cu alţi colegi, la un studiu privind moartea cerebrală şi s-a adresat direct Mitropolitului Andrei, pr ... Detalii... »

... More »

Cu cât suntem mai simpli, mai curați, mai cuminți,  mai prudenți, mai evlavioși, nu facem rău nimănui, locul nostru este vădit în Rai, lângă Dumnezeu.
Având bunătate, omenie,  milă, compasiune, dragoste, șansa de mântuire este maximă.
Nu cere Dumnezeu să știm dogmele! Dogma de credință este ... Detalii... »

... More »