Sunt părinţi care se opun la căsătoria copiilor din motive mai mult subiective decât obiective, şi sunt părinţi care se amestecă în căsnicia copiilor lor, încât ajung să-i despartă pe copii.

De multe ori părinţii fac greşeli faţă de copii, cum de altfel greşesc şi copiii în cele mai multe cazuri şi nu ascultă de părinţi, ... Detalii... »

... More »

În ziua de azi, dacă o fată rămâne fecioară până la măritat, e mai mare ca o mucenică! Dacă un flăcău rămâne curat până la însurat e mai mare ca un mucenic! Dacă o femeie își scapă pântecele ei de ucidere și naște prunci, și devine altar de viață e o mucenicie. Dacă bărbatul nu-și înșală femeia, e o muceni ... Detalii... »

... More »

Când va judeca Dumnezeu inimile, nu va căuta la mitre arhiereşti, nici la coroane împărăteşti, nici la dregătorii înalte. Va căuta la inimile noastre. Cel mai umil ţăran, cel mai necăjit om, cel care stă la vreo stână şi se roagă cu lacrimi Lui Dumnezeu, sau este la închisoare şi se roagă, sau este undeva străin, sau bolnav în pat, suspinând din adâncul inimii cătr ... Detalii... »

... More »