10:05 PM
Biserica nu se întreține cu bogații lumii acesteia care nu-i deschid niciodată ușa...

La Sfânta Biserică nu vin oamenii bogați să-și verse conturile grase în întreținerea și înfrumusețarea unui locaș de cult. La Biserică vin oamenii sărmani și nevoiași, plini de griji, necazuri și de boli să-și verse din amarul lor înaintea Bunului Dumnezeu, ca Acesta să le dea putere să meargă mai departe în viața asta pământească pentru a-și câștiga veșnicia.

Biserica nu se întreține cu bogații lumii acesteia care nu-i deschid niciodată ușa, ci cu "bănuțul văduvei", adică al omului căruia nu-i ajunge niciodată bruma de salariu sau pensia, dar întotdeauna a știut să investească din puținul lor în eternitate. Oamenii aceștia  simpli și nevoiași întrețin Biserica Lui Hristos și singura bogăție reală a ei o reprezintă adevărul de credință (Credința Ortodoxă) moștenit de la Hristos Domnul prin Sfinții Apostoli, de două mii de ani, dar și toți credincioșii ei. Altă bogăție în afară de acestea nu are Biserica!

(Preot Emil Crăciun)

Vizualizări: 2127 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: care, lumii, cu, deschid, nu-i, niciodată, ușa..., nu, Bogații, biserica, întreține, acesteia, SE | Evaluare: 5.0/1

Alte articole

A FOST ODATĂ...

Ce ne-a mai rămas este rugăciunea și unitatea între noi...

Te iubesc din toată inima mea!

AM GREȘIT! - de pr. Sorin Croitoru

Pr. lector universitar loan Istrati - TRANSFORMAREA IUBIRII ÎN IAD

Total comentarii : 0
avatar