0:03 AM
Când păcătuim, Îl răstignim pe Hristos pentru a doua oară

*Dacă nu ai dragoste, ești depărtat cu desăvârșire de Dumnezeu! Când păcătuim, Îl răstignim pe Hristos pentru a doua oară. Iubirea este una dintre cele mai mari harisme; dacă nu ai iubire, toate sunt nefolositoare. Satana seamănă în om gânduri, așa cum țăranul seamănă grâul în câmp. Semințele, gândurile, dacă le primești cu bucurie și mulțumire, rodesc. 

 

*Duhovnicul - fie bătrân, fie tânăr - nu o să te povățuiască la rău, fiindcă are harul Lui Dumnezeu. Așa ne sfătuiește Biserica; el o să-ți zică numai spre îndreptarea vieții, ceea ce îl luminează Dumnezeu.
 

*Am scăpat de comuniști, dar cei de acuma sunt mai înfricoșați. Fac propagandă să vină Antihrist mai degrabă. Conducătorii omenirii de astăzi sunt hotărâți să distrugă omul, atât duhovnicește, cât și firește; adică nu se mai pune problema de a fi un bun creștin, asta e departe, dar nu mai poți fi om firesc. Vor să schimonosească firea omului. Conducătorii europeni - se vede bine treaba că au luat locul lui Satan însuși, că de acum ei, cu ideile lor, introduc răutatea în omenire. Dar pentru ce? Ca să distrugă cu desăvârșire tot ce-i duhovnicesc în om, dar nu numai atât, ci și tot ce-i omenesc. Ăștia vor să faca lumea ca pe niște dobitoace, să nu știe că este Viață Veșnică. Chiar dacă zic că este Dumnezeu, ei spun că totul este aici, viața asta să fie bine.
Uniunea Europeană este Casa Fărădelegilor, este distrugerea omului, nu numai a creștinului sau a monahului. Lăsăm asta la o parte [monahismul sau creștinismul], dar vedem că legile Uniunii Europene duc la distrugerea omului, fiindcă dau drepturi lui Satan. Ei legiferează ca păcatul împotriva firii este ceva bun. Vezi, aștia de la Comunitatea Europeană o țin (consideră) pe România ca cea mai înapoiată. De ce? Pentru că crede în Biserică, fiindcă are mulți preoți și monahi. Adică, crede în Viața Veșnică și nu crede în ideile lor. Vor să bage ideile lor și Biserica le stă în cale. O să fie schimbări mari! Ce, crezi că Comuni­tatea Europeană este după Dumnezeu? O să-i schimbe pe toți, o să le schimbe mintea. Această schimbare este spre dărâmare, iar nu spre zidire.

(Părintele Dionisie Ignat de la Colciu)
 

Vizualizări: 561 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: păcătuim, doua, Pentru, pe, răstignim, îl, Când, oară, Hristos | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Dumnezeu mi-a dat mâini, mi-a dat suflet, mi-a dat judecată şi eu trebuie să le utilizez pentru binele oamenilor

Hristos înviază din morţi în fiecare zâmbet, în fiecare gură de pâine dăruită, în fiecare lacrimă vărsată pentru altul...

Dacă nu cerem iertare și nu iertăm, în zadar așteptăm Paștile!

Te îmbrățișez, suflete drag, oriunde și oricine ești pe acest pământ și ai nevoie de asta!

Postiți cu zâmbet, cu dragoste și cu bucurie!

Total comentarii : 0
avatar