8:11 PM
Luptă-te și roagă-te, stăruie în rugăciune, să mergi pe drumul cel bun și drept!

FRAȚILOR, ÎNCHIDEȚI TELEFOANELE, TELEVIZOARELE ȘI CALCULATOARELE; ȘI DESCHIDEȚI BIBLIA, DESCHIDEȚI PSALTIREA ȘI O CARTE DE RUGĂCIUNI!

De aceea v-am rugat și vă rog: închideți orice ecran, închideți telefoanele, închideți calculatoarele, televizoarele și deschideți Biblia, deschideți Psaltirea, cărțile de rugăciune, aprindeți lumânărica sau căndeluța în casa voastră și rugați-vă fierbinte, dragii mei, că pericolul vine asupra noastră și asupra acestui pământ.
Și, frații mei, nu vă temeţi, frica noastră trebuie să fie doar aceasta: de a nu pierde pe Dumnezeu în veci de veci, așa că luptă-te și roagă-te, stăruie în rugăciune, să mergi pe drumul cel bun și drept!
Nu lăsați să treacă timpul fără să vă rugați și nu vă temeţi, frica e de la vrăjmaşul diavol.
Acum ce să vă mai spun decât că vă încredințez Maicii Domnului, pe voi străinilor de lumea asta rea, pe voi îndureraților și necăjiților, Ea să vă cuprindă în brațele Ei de Mamă, să vă mângâie de orice durere și orice suferință și îmbrăcați-vă în Hristos, voi toți fii ai suferinței.

(ÎPS Mihail Jar Longhin)

Vizualizări: 3292 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: rugăciune, drumul, bun, Luptă-te, și, mergi, cel, stăruie, roagă-te, în, , pe, drept! | Evaluare: 5.0/1

Alte articole

Părintele Constantin Necula - Nu există Agheasmă Mare pentru tancuri și tunuri!

Părintele Ioan Istrati - Sfânta Liturghie de pe stup

Ce ne-a mai rămas este rugăciunea și unitatea între noi...

Noi trebuie să-I mulțumim Lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru fiecare bătaie a inimii

Alfabetul vieții creștine

Total comentarii : 0
avatar