1:01 AM
Noi, preoții, suntem dușmanii societății neo-păgâne...

*Noi, preoții, suntem dușmanii societății neo-păgâne, rana de moarte a cretinismului neo-marxist, pericolul pur pentru sclavii noii resetări.

Noi împărtășim băbuțe oarbe, citim rugăciuni la oameni paralizați, mângâiem pe cap muribunzii, scoatem dracii din case, îmbrățișăm bolnavii de cancer, ne rugăm pentru cei adormiți când sunt calzi încă, ascultăm și iertăm păcate de moarte, citim pomelnice interminabile cu mii de dureri, facem fii ai Lui Dumnezeu din bebeluși. Suntem mai răi decât bandiții din Făgăraș, mai insidioși decât legionarii, mai insistenți decât rezistența anti-satalinistă din munți. Suntem niște ciori negre care desființează și distrug prin harul Lui Dumnezeu templele zeului cornut. Aveți grijă cu noi, că s-ar putea să nu vă iasă schema de îndobitocire totală a lumii prin frică...
 

*Creștinismul e istoria de dragoste dintre Dumnezeu și om. Dacă nu te-ai îndrăgostit de Dumnezeu în viața aceasta, nu te vei uni cu El în veșnicie.
 

*Asistăm la o scufundare în sub-umanitate, în animalitate crudă, în mentalitate de fiară blestemată. Omul sărman care-și căra în spinare mama operată ieri e simbolul erei demonice care ne așteaptă.
 

*În nazism și în comunism, oamenii cu mentalitate de sclav, trădătorii și leprele au exterminat popoare întregi. Istoria se repetă.

 

(Pr. lector universitar Ioan Valentin Istrati)

Vizualizări: 64 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: neo-păgâne..., Dușmanii, societății, noi, PREOȚII, suntem | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Cât de bine îmi pare că m-am făcut ortodox!

Nu va lumina candela fără untdelemn, nici rugăciunea nu se va ridica la Dumnezeu fără dragoste

De ce mă rog când mă pun în genunchi prima dată?

Degeaba ți-a scăzut colesterolul și greutatea, dacă nu ți-a scăzut răutatea!

Mai fă o metanie, mai citește un psalm, mai spune un „Doamne Iisuse”…

Total comentarii : 0
avatar