10:01 PM
Părintele Ioan Danci - De ce nu crezi în ajutorul Lui Dumnezeu și te lupți singur, fără să reușești?

Sunt foarte mulți oameni care nu te suportă, unii chiar îți vor răul, alții așteaptă să pățești ceva și se vor bucura. Cel mai interesant lucru este că majoritatea dintre aceștia nici nu te cunosc cu adevărat. Doar că au auzit pe cineva că te-a lăudat și le-a stârnit invidia, ori văd că ești iubit și apreciat de alții și atunci ei, neavând acest lucru, vor să te doboare. Dar tu, omule, nu te speria, zâmbește și iubește! Nu mor câinii, când vor corbii! Acestor oameni le poți da exemplu într-un singur fel, să fi bine în continuare, să rămâi pe baricade, să-i ierți și să le zâmbești mereu! De cineva care să te denigreze și să te urască, în lumea în care trăim, nu vei duce lipsă niciodată, suflete! Dar să ai pe cineva să te iubească cu adevărat, uneori trebuie să cauți ani întregi și peste tot în lume și nu găsești, decât pe Dumnezeu!

Să fim fericiți și liberi în această fericire! Și nu uita, omule: Dumnezeu, în afara faptului că te iubește necondiționat, se și bazează pe tine, îți dă putere și crede în tine că reușești. Iar tu, omule, de ce nu te încrezi în El? De ce nu te bazezi pe El și te bazezi pe puterile tale? De ce nu crezi în ajutorul Lui și te lupți singur, fără să reușești? Haide, omule, e atât de simplu și de ușor, îți trebuie doar credință plină de smerenie și îl vei simți pe Dumnezeu cu adevărat!

Vizualizări: 1846 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: singur, CE, reușești?, Ioan, Părintele, crezi, Dumnezeu, și, Danci - De, fără, nu, lui, lupți, , în, te, ajutorul | Evaluare: 2.5/2

Alte articole

În nepăsarea faţă de copii se află necredinţa în cel mai mare grad

Cuvinte de folos de la Monahul Iosif Vatopedinul din Muntele Athos

Crucea e osia universului

Părintele arhimandrit Justin Pârvu - Binecuvântare pentru înălțarea Neamului Românesc

Credința ne întărește, ne ajută, ne înalță, ne bucură...

Total comentarii : 0
avatar