8:54 PM
Părintele Ioan Danci - Iubiți, iertați, ajutați, mângâiați și pe Domnul lăudați!

Sunt oameni care te-ar bea într-o lingură de apă... O parte dintre ei din prea multă dragoste și iubire, o altă parte din prea multă ură și invidie. Tu, omule, să fii bun și dulce pentru toți, că atunci cei răi de te vor bea, se vor îndulci cu tine. Iar cei buni când te vor bea, să le fii aceiași esență duhovnicească dulce ca și până acum. Nu pleca urechea la vorbele oamenilor, pleacă inima și mintea la poruncile și dragostea Lui Dumnezeu!
Cel mai mare cancer din lume, cel mai mare virus, cel mai mare război, cea mai mare încălzire globala este ura, nedreptatea, indiferența! Să ne ferească Dumnezeu de această boală cumplită!

Înainte de a dori să cunoști pe cineva, încearcă să te cunoști pe tine însuți. Important nu este să cunoaștem pe aproapele nostru, ci important este să ne cunoaștem pe noi înșine. Sunt oameni care te urăsc sau îți vor răul pentru simplu fapt că exiști, dar tu demonstrează că nu exiști degeaba și că prin existența ta poți oferi iubire și dragoste, tocmai de ce duc lipsă acei oameni. Să împrăștiem iubire cât mai mult în jurul nostru, pentru că ura a ajuns cea mai periculoasă boală, se infectează din ce în ce mai mulți cu ea, iar medicamentul împotriva urii este doar iubirea. 

Doamne, te rog din toată inima mea, ai grijă de noi! Iartă păcatele lumii și iartă toată nepăsarea, toată indiferența adusă de om către Tine! Suntem slabi și neputincioși, trădători și mincinoși, dar sunt dintre noi care credem în Tine, în puterea Ta, în mântuirea Ta! Iartă-ne Doamne și ajută-ne! Depărtează din lume răul și răutatea, războiul și boala! Știm că merităm toate acestea, dar știm și că ești Milostiv și Preabun!

Iubiți, iertați, ajutați, mângâiați și pe Domnul lăudați!

Vizualizări: 546 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: Domnul, mângâiați, și, ajutați, iertați, lăudați!, Ioan, pe, Danci - Iubiți, Părintele | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Părintele Cleopa - Despre zeul Noroc

Biserica nu se întreține cu bogații lumii acesteia care nu-i deschid niciodată ușa...

Nu-i nimic mai scump la Dumnezeu ca timpul pe care ni-l dă să-l trăim

Priveşte în morminte şi vezi, oare poţi deosebi cine a fost slugă şi cine a fost stăpân?

Treziți-vă, păziți-vă, să rămâneți români curați și creștini curați, dacă vreți să vă mântuiți!

Total comentarii : 0
avatar