8:34 PM
Părintele Ioan Danci - Să lăsăm judecata și ura, să ne înarmăm cu iertarea și iubirea!

Să facem inima covor pentru Dumnezeu și izvor de iubire și iertare pentru aproapele nostru. Dacă pe parcursul vieții mele nu m-aș fi raportat mereu la Dumnezeu, atunci când am fost defăimat, urât, judecat și vorbit de rău, atunci aș fi înnebunit, m-aș fi îmbolnăvit și aș fi căzut rău... Omul de astăzi foarte mult oscilează, astăzi te îmbrățișează și mâine te trădează. Ca să oprești răul din lume, trebuie ca tu să faci binele. Schimbarea din lume începe cu mine și cu tine!

Doamne, ce frumos este atunci când cineva îți taie aripile să nu mai poți zbura și vine Dumnezeu de îți pune altele și mai mari! Atât de minunat este Dumnezeu! Câtă binecuvântare revarsă acolo unde este pocăință! Te înnoiește de fiecare dată când alergi la spovedanie cu credință și sinceritate. Te ridică de jos, de fiecare dată când ceri curat și cu nădejde acest lucru. Te scapă de orice, atâta timp cât nu te îndoiești nici un pic de acest lucru. 

Cea mai dulce rugăciune este aceea care se face scăldată în lacrimi, iar cel mai frumos zâmbet este cel care se ivește printre lacrimi. Zilele nu pot fi toate frumoase și împlinite, dar toate pot fi pline de speranță și nădejde.

Dacă astăzi ai reușit, omule, să faci pe cineva să se roage, să zâmbească, să ierte, să iubească, să ofere, să ajute, să înțeleagă, să creadă, să nădăjduiască, atunci ai reușit, omule, să faci ca această zi să nu treacă degeaba. Ai reușit, omule, să faci voia Lui Dumnezeu, ai reușit să faci lumea aceasta plină de răutate, să fie un pic mai bună! Haide, omule drag, oriunde ești în această lume, fericit sau cu ochii în lacrimi, eu fac cinste cu un zâmbet, cu o îmbrățișare, dar mai ales cu o rugăciune către Dumnezeu și către Maica Domnului. 

Să lăsăm judecata și ura, să ne înarmăm cu iertarea și iubirea! Mulți îți vor răul, dar stai liniștit, suflete, Dumnezeu sigur îți vrea binele! Contează doar pe El! 

Vizualizări: 1467 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: înarmăm, și, cu, ne, Iertarea, Danci - Să, iubirea!, uRa, Ioan, judecata, Părintele, , LĂSĂM | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Cele mai multe boli încep de la supărare

Minunea Sfântului Ierarh Nicolae cu covorul

Să vă spovediți și să vă împărtășiți. Să aveți o clipă în care să vă împăcați cu Dumnezeu

Nu putem șterge lacrimile lumii, dar putem să îi iubim cu iubirea răstignită a Lui Hristos

Părintele Ioan Istrati - Alegeți prioritățile acestei vieți!

Total comentarii : 0
avatar