9:39 PM
Părintele Ioan Istrati - SĂ NU UCIZI!

Când gândești, vorbești sau scrii ceva, nu te gândi la ce va zice lumea, ci la ce va zice Duhul Sfânt din inima ta, care e infinit de blând, și pleacă la orice tresărire de răutate, violență sau păcat.
 

Justificarea crimei (de o parte sau alta) este un păcat de moarte, o erezie cumplită și o condamnare la iad. "Antihrist" înseamnă "în locul Lui Hristos". Aici sunt toate păcatele care Îl alungă pe Hristos din inimă și pun cancere care imită prezența și iubirea Lui. Aici e imperialismul eclesial care Îl înlocuiește pe Hristos, dar și erezia de a judeca și condamna pe păcătos, de a justifica rănirea sau uciderea Lui, în care omul Îl înlocuiește pe Judecător.

Biserica este Mireasa preacurată a Lui Dumnezeu, nu dama de companie a imperiilor păgâne. Oamenii răniți rănesc pe alții în cercul vicios al durerii, crezând că așa vor scăpa de ea. Asta e rețeta infailibilă a nefericirii. Noi, preoții, spălăm cu nevrednicie sufletele cu Sângele Lui Dumnezeu, într-o lume care Îl omoară mereu în cei nevinovați. Dumnezeu nu face minuni celor cărora le este rușine de El și de iubirea Lui răstignită.

Fiecare Doamne pe care L-ai spus, fiecare zâmbet pe care l-ai născut prin bunătate, se impregnează în memoria infinită a inimii Lui Dumnezeu și te așteaptă dincolo cu lumină.
Închide ochii. Ia în brațele inimii un copil sfârtecat de bombe și simte furia infinită a Marelui Dumnezeu care l-a iubit din veșnicie, i-a dat viață și lumină ochilor, și suflet nemuritor. Toți cei ce aprobă sau justifică oricum uciderea pruncilor și oamenilor nevinovați trebuie opriți total de la Potirul plin cu Sângele Pruncului Dumnezeu Care a fost omorât pentru noi.
"Să nu ucizi!"

Vizualizări: 911 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: UCIZI!, Istrati - Să, Părintele, nu, Ioan | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Postiți cu zâmbet, cu dragoste și cu bucurie!

Părintele Cleopa - Dumnezeu ne va judeca pe toți după 4 legi

Adu-ți aminte că oriunde sunt oameni, sunt greșeli și neputințe...

Haideți să fim liberi în Hristos, păzind poruncile Lui!

Nu te culca supărat, omule, pentru că mâine dimineață nu știi dacă te mai trezești!

Total comentarii : 0
avatar