9:53 PM
Să contăm pe Dumnezeu, El este Totul! Pe om să-l iertăm și să-l iubim!

Ridică-voi ochii mei la Ceruri,
De unde va veni ajutorul meu.
Ajutorul meu de la Dumnezeu,
Cel ce a făcut Cerul şi Pământul…

Niciodată să nu căutăm să plăcem oamenilor, pentru că oamenii niciodată nu vor fi mulțumiți unul de celălalt! Dacă Îi plăcem Lui Dumnezeu prin faptele noastre, atunci toată lumea ne poate urî, căci am câștigat Cerul! Lumea ne poate oferi atenție, un bun, o îmbrățișare, puțină iubire, uneori iertare și cam atât. Dumnezeu ne poate oferi tot ce este aici și veșnicia din Cer! Să contăm pe Dumnezeu, El este Totul! Pe om să-l iertăm, să-l iubim!
Am avut destui care m-au înjurat, trădat, judecat, dar dau slavă Lui Dumnezeu că au fost mulți mai mulți cei ce m-au ajutat, îmbrățișat și binecuvântat! Cred că în citatul din Sfânta Scriptură: "Să iertăm de șaptezeci de ori câte șapte, intră toate virtuțile, pentru că numai dobândind toate virtuțile se ajunge să se ierte în acest fel. Nu poate să fie bine în lume, atâta timp cât omul e plin de răutate și de individualism. Răutatea aduce după ea dezastrul! Dumnezeu să ne ierte pe toți și Maica Domnului să ne ocrotească de tot răul! Dacă omul în fiecare zi s-ar uita cu toată sinceritatea și atenția în viața lui, nu ar m-ai avea timp să intervină neplăcut în viața altora. Atunci să intervenim în viața altora, când putem aducem un plus sau o virtute în ea. Dintre virtuți, bunătatea se vede cel mai profund în om, pentru că aduce cu ea liniștea, iubirea, dragostea, pacea, mila și multă frumusețe. Haideți să fim oameni pașnici și bucuroși, că sunt o grămadă de furioși!

Vă îmbrățișez din mijlocul pădurii Munților Carpați! Vă pomenesc cu drag și bucurie!

(Părintele Ioan Danci)

Vizualizări: 1512 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: Dumnezeu, pe, să-l, El, , și, iubim!, contăm, este, OM, iertăm, Totul! Pe | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Fără ispite şi necazuri nu ne putem mântui

E mai bine să auzi despre tine vorbe rele, decât să vorbești de rău pe alții

O să vină vremea când o să te prigonească chiar ai tăi

Părintele Ioan Istrati - Păcatul te face rău și răutatea te face prost

Dacă nu cerem iertare și nu iertăm, în zadar așteptăm Paștile!

Total comentarii : 0
avatar