8:42 PM
Știința tuturor științelor este mama și tata - FAMILIA CONSTITUȚIONALĂ!

M-a apostrofat un domn din acesta modern și mi-a zis așa:
- Ce treabă aveți să vă dați cu părerea despre familie, când sunteți călugăr și nu sunteți căsătorit?
- Domnul meu, pe mine m-a născut o mamă, nu m-a fătat o vacă!

 

Nu e de râs!
Dacă te duci în curtea cu orătănii, ai să vezi că găina se împrietenește cu cocoșul, porcul cu purcica lui, vaca cu taurul și calul cu iapa... nu se iau încrucișat între ele! Deci, nu poți să obții o nație și un neam din doi bărbați și nici din două femei.
În Constituție scrie așa: "Credința este liberă! Dreptul la exprimare este liber! Și cetățeanul român are drepturi în țara lui! FOLOSIȚI-LE, FRAȚILOR! FOLOSIȚI-LE, CĂ LE FOLOSESC ALȚII! Folosiți-vă drepturile! 

 

Aceste drepturi încep de la credința în Dumnezeu, de la un loc de muncă, de la o locuință și un salariu decent, de la dreptul la o viață normală. 
Vorbim de Dreptatea Divină care ne pedepsește pe toți, atunci când ne abatem de la Adevărul Lui Hristos. Vorbim de Dreptatea Lui Dumnezeu, atunci când vin calamitățile și nenorocirile care nu mai pot fi oprite de mâna omenească. 
Și vorbim despre Dreptatea Morală a fiecărui om în parte, care este obligat să își păzească cuibușorul lui și să-și educe pruncii.
De aici începe noțiunea de virtute. 
Știința tuturor științelor este mama și tata! 
Cunoașterea tuturor cunoașterilor este mama și tata!
De aceea, un alt drept pe care trebuie să-l păzim cu sfințenie este Familia Constituțională! Familia formată dintr-un bărbat și o femeie, conform Scripturii și conform biologiei!

(Părintele Calistrat Chifan)

Vizualizări: 986 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: este, tata - FAMILIA, Mama, științelor, Știința, tuturor, și, CONSTITUȚIONALĂ! | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Cât de bine îmi pare că m-am făcut ortodox!

Trebuie să se trezească în fiecare român conştiinţa unei mari datorii!

Pr. lector univ. Ioan Istrati - Sărutați-vă copiii pe frunte și pe suflet!

Rugăciunea este convorbirea tainică dintre om și Dumnezeu

De ce atâta grabă să le faci pe toate astăzi?!?

Total comentarii : 0
avatar