10:01 PM
Te agăți de Crucea Lui Hristos, asta este soluția!

În momentul în care ți-e frică, strigă la Dumnezeu: "Doamne, mi-e frică!"

Dă-I Lui Dumnezeu asta: "Doamne, nu mai pot! Mi-e greu! Doamne, nu mai am răbdare! Doamne, ocrotește-mă! Doamne, vino! Doamne, nu mă lăsa! Doamne, în Tine cred! Eu cred că Tu vii... nu mă părăsi! Fii cu mine, Doamne!"

Te agăți de Crucea Lui Hristos, asta este soluția!

 

Smerenia

Chiar dacă oamenii ar trebui să dobândească această virtute în condiții de normalitate, iată că o dobândim în condiții speciale, atunci când avem un accident, când ne îmbolnăvim, sau când vine un eveniment social pentru care nu suntem pregătiți. Atunci începem să realizăm că nu suntem stăpânii lumii, că nu trăim 1.000 de ani, că suntem muritori ca niște păpădii, că suntem neputincioși și fără ajutorul Lui Dumnezeu nu putem face nimic.

Smerenia a intrat acum în mase, cumva prin această stare de neputință pe care o are omenirea. Cred că nimeni nu a fost pregătit pentru așa ceva.

 

Comuniunea 

În parohie se creează niște legături fantastice între oameni. Extraordinar de puternice! Credincioșii sunt de profesii diferite, au un statut social diferit, însă, în același timp, îi leagă prietenia. Oamenii se cunosc pe nume, se ajută unii pe alții...

(Părintele Vasile Ioana)

Vizualizări: 423 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: lui, este, agăți, Crucea, De, soluția!, Asta, te, Hristos | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Sfaturi pentru bolnavi de la părintele Arsenie Boca

Părintele Ioan Istrati - DE UNDE VINE SUFERINȚA?

Icoana Sfântului Ierarh Nicolae, în care s-a tras cu mitraliera

Părintele Cleopa - Despre zeul Noroc

Om bun, mergi la Biserica Lui Hristos, nu-i lăsa pe alții să te ducă...

Total comentarii : 0
avatar