9:53 PM
Treceți pe la duhovnic, oameni buni! Spovediți-vă, împărtășiți-vă, nu lăsați greutățile, necazurile cotidiene să vă copleșească!

Despre efectele minunate ale spovedaniei gândurilor:

Dacă are cineva gânduri de sinucidere sau de deznădejde, acea persoană se cuvine să spună deschis duhovnicului: 
„Părinte, uneori îmi vin gânduri de sinucidere...” și ele vor slăbi în intensitate și până la urmă îl vor părăsi pe om. Sunt mulți oameni tulburați de aceste gânduri de deznădejde și bieții nu știu că ele se îndepărtează ușor prin vădirea lor la duhovnic, în taina spovedaniei.

Am cunoscut oameni care de ani de zile au suferit de aceste gânduri, și după o simplă spovedanie de 2-3 minute, au scăpat de aceste gânduri, inima s-a ușurat, cugetul li s-a curățit și o mare bucurie, pace și lumină au venit în sufletul lor. Harul a pătruns în locurile bolnave ale sufletului lor și le-a curățat... nu le venea să creadă. Nu doar aceste gânduri, ci tot ce este neplăcut sufletului e bine să fie mărturisit și sufletul se va curăța.... chiar și stările emoționale neplăcute, rele, nepăcătoase ca teama, nemulțumirea, dezamăgirea, durerea, tristețea, melancolia, neîncrederea... etc prin numirea lor la spovedanie, slăbesc și dispar.
Treceți pe la duhovnic, oameni buni! Spovediți-vă, împărtășiți-vă, nu lăsați greutățile, necazurile cotidiene să vă copleșească! ! !
Hai! Curaj!

Sursa: Pr. Teodor Ciurariu - Facebook

Vizualizări: 872 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: la, , împărtășiți-vă, nu, greutățile, necazurile, copleșească!, Oameni, buni! Spovediți-vă, lăsați, duhovnic, , pe, Treceți, cotidiene | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Sfatul meu e ca toți românii ortodocși să se spovedească de păcate și să se împărtășească cu Trupul Lui Hristos

Sfânta Împărtășanie pentru bolnavi prețuiește cât toate pomenile

CELE DOUĂ VÂSLE

Diavolul se spală pe mâini de pătimirile noastre

Nu-ți lăsa crucea ca pe un necaz de care nu poți scăpa, ci sus, pe umeri!

Total comentarii : 0
avatar