Dacă nu simt cât de păcătos sunt, înseamnă că nu m-am aflat niciodată faţă în faţă cu Dumnezeu. Moartea este piatra de încercare a atitudinii pe care o avem în faţa vieţii. Cei ce se tem de moarte, se tem de viaţă. E imposibil să nu te temi de viaţă cu toată complexitatea şi riscurile ei, dacă te temi de moarte.

... Detalii... »
... More »

Sfântul Petru Damaschin spune așa: "Precum la casa noastră cea simțită, când vrem să o zidim, avem trebuință de aceste lucruri: mai întâi de pământ tare, al doilea - de temelie, al treilea - de pietre, al patrulea - de tină sau de aliajul care leagă pietrele, al cincilea - de pereți, al șaselea - de acoperământ, al șaptelea - de meșteri, adică de zid ... Detalii... »

... More »

Alfabetul vieții creștine

A - ”Ascultarea este mai bună decât jertfa.” ... Detalii... »

... More »

Trebuie să se trezească în fiecare român conştiinţa unei mari datorii! Temelia societăţii este familia. Trebuie să formăm mame creştine, să formăm duhovnici, să avem oameni iubitori ai neamului lor. Ca să putem trece prin calvarul acesta de acum, mamele trebuie să crească prunci frumoşi, cu dragoste de Dumnezeu, cu dragoste de patrie. 
În momentul când s ... Detalii... »

... More »

Orice greutate, orice boală, orice suferință - e greutatea Lui Hristos. Să știți că prin taina spovedaniei și a împărtășaniei, că noi ne unim cu Trupul Lui Hristos, cu sângele Lui Hristos, și-atunci, toate greutățile noastre devin greutățile Lui Hristos.

Când L-ai scos pe Dumnezeu din viața ta - întâi mersul la biserică ... Detalii... »

... More »