*Dragostea cu forța e viol. Protecția obligatorie e înrobire. Eliberarea forțată e subjugare. Războiul nu e niciodată un răspuns, ci doar o rană fără leac și o întrebare fără răspuns. Războiul e iadul pe pământ, pentru că distruge cea mai mare valoare din lume - viața oamenilor - și promovează cea mai mare iluzie - puterea.

... Detalii... »

... More »

Doamne Dumnezeul nostru și al tuturor puterilor, dăruiește sănătate și vindecă-i pe cei bolnavi, dă-le hrană celor înfometați, haine și adăpost celor ce nu au, libertate celor ce sunt lipsiți de ea, iertare de păcat tuturor! Luminează-le, Doamne, mintea celor ce sunt în examene! Dă Doamne liniște și pace în lume și ne iartă pe noi, păcătoșii! Luminează-le ... Detalii... »

... More »

*Oricât ar fi de simplu un om, el simte ce-i bine şi ce-i rău. Începând de la cel mai simplu ţăran până la cel mai învăţat om, ştie şi simte ce-i bine şi ce nu-i bine. Şi atunci, trebuie întotdeauna să alegem partea pozitivă, chiar dacă nu e pe plăcerea noastră. Să ascultăm de glasul sufletului, al conştiinţei noastre, pentru că ea nu ne minte. Asta este o lege gen ... Detalii... »

... More »