8:58 PM
O rugăciune foarte puternică a părintelui Ilarion Argatu

Doamne Dumnezeul nostru și al tuturor puterilor, dăruiește sănătate și vindecă-i pe cei bolnavi, dă-le hrană celor înfometați, haine și adăpost celor ce nu au, libertate celor ce sunt lipsiți de ea, iertare de păcat tuturor! Luminează-le, Doamne, mintea celor ce sunt în examene! Dă Doamne liniște și pace în lume și ne iartă pe noi, păcătoșii! Luminează-le mințile Doamne la toți mai-marii vremii care vor să distrugă întreaga omenire pentru ca să rămână ei stăpânii acestui sfânt pământ al Tău, Doamne! 
Întărește-ne în dreapta Ta credință, alungă de la noi pe toți vrăjmașii, cei văzuți și nevăzuți. Dăruiește-mi și mie Doamne, tot ceea ce doar Tu crezi că-mi este de folos; fie Doamne așa cum voiești Tu și nu după voia mea. Binecuvântat fie Numele Tau Cel Sfânt în vecii vecilor, Amin! 

Doamne, noi ne rugăm pentru cei care nu au timp să se roage, pentru cei care nu au credință, ce nu au nădejde în Dumnezeu; ne mai rugăm pentru săraci, pentru care nimeni nu se roagă. Și mai pomenește Doamne și pe cei săraci, adormiți întru Domnul și care nu au pe nimeni care să-i pomenească. Amin!
 

Vizualizări: 5232 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: Părintelui, rugăciune, ILARION, foarte, Argatu, puternică | Evaluare: 2.8/4

Alte articole

De câte ori cazi, scoală-te, mărturiseşte-ţi păcatele, căieşte-te, fă-ţi canonul şi du-ţi Crucea mai departe cu ochii la Hristos

Sfânta Împărtășanie pentru bolnavi prețuiește cât toate pomenile

Gura iadului o astupăm cu credința noastră, cu trăirea noastră, cu faptele cele bune

Cel mai frumos dar pe care îl putem face Lui Dumnezeu e să ne dăm Lui pe noi înșine, pe viață

Curăţiţi-vă sufletele voastre cu rugăciuni, cu spovedanie curată şi cu post

Total comentarii : 0
avatar