Să iubiţi pe vrăjmaşii voştri, să vă rugaţi pentru ei! Asta nu înseamnă a-i lua în braţe! Nu îţi cere Hristos să dormi cu duşmanul în loc de pernă sub cap! Ci să te rogi pentru el: „Doamne, îndreaptă-i răutatea la dușmanul meu!” Pentru că diavolul îi întărâtă pe creştini să se certe între ei! Şi trebuie să înţelegem că URA CAPITALĂ ESTE STRICT DEMONICĂ! ... Detalii... »

... More »

Când un copil greşeşte, se ceartă, se pedepseşte, dar, nicidecum nu se blesteamă. Şi eu am fost copil şi am avut multe curiozităţi, dar mama nu ne-a blestemat niciodată. Acum, cum o supără puţin copilul, mama aruncă vorbe grele asupra lui: „Muri-ai să mori!”, „Săriţ-ar ochii!”, „Să n-ai parte de fericire!”, „Să mo ... Detalii... »

... More »

– Ţelul căsătoriei este împreună­-lucrarea soților cu Dumnezeu pentru a naşte fii şi fiice Lui Dumnezeu. În vremea alegerii este trebuință de rugăciune, de multă rugăciune, pentru a se face o alegere bună, pentru a se găsi persoana potrivită acestui țel.

– Într­-o căsătorie, bărbatul să vadă în femeia ... Detalii... »

... More »

Te întristezi când ceilalți sunt nedrepți cu tine? Cel mai bine, spun sfinții părinți, este să te abții de la orice supărare, pentru că ai nevoie să ai mintea și inima curate. Iată ce trebuie să faci ca să îți păstrezi pacea sufletească:

Nu îi osândi pe ceilalți!

Un prim lucru ... Detalii... »

... More »