8:02 PM
BUCURĂ-TE DE FIECARE CLIPĂ DIN VIAȚA TA, POATE FI CHIAR ULTIMA!

Suflete drag, să nu începi o zi din lume fără sfânta rugăciune! Iar în fiecare zi să faci binele cum știi. Cere de la Dumnezeu să te curețe de rău și să te sfințească mereu! Inima ta curată să-I fie Domnului casă.
 

"Caută pacea și o urmează pe ea!"

Nu lăsa de azi pe mâine timpul pentru rugăciune! Seara, înainte de culcare, fă-ți în minte o scurtă spovedanie. Roagă-te la Maica Domnului ca Ea să-ți vegheze somnul!

Nu uita, poate fi ultima clipă a ta, bucură-te de ea! Dumnezeu nu te vrea trist și supărat, El te vrea fericit, bucuros și împlinit. Cu cât îți pasă mai puțin de ce cred oamenii despre tine, cu atât te simți mai liber și mai aproape de Dumnezeu.

Să lași, omule, în urma ta dâră de iubire, să crezi în mântuirea ta, cu cea mai puternică tărie! Să ierți pe toți, oricând, oriunde, dar să îndrepți pe cel ce greșește și are ură. Pastrează-ți gândurile și sentimentele pentru tine, ca să nu fii rănit mai târziu de oamenii de încredere de pe lângă tine. Viața ta o ai de la Dumnezeu, ai încredere totală doar în El!

(Părintele Ioan Danci) 
 

Vizualizări: 547 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: clipă, POATE FI CHIAR ULTIMA!, De, din, ta, viața, Fiecare, Bucură-te | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Să te rogi pentru mine să nu fiu osândit!

Voi sta la poarta Raiului și voi aștepta să sosiți cu toții acolo!

Cel mai greu păcat care stăpâneşte în lume astăzi este necredinţa în Dumnezeu

Rezistă! Nu-L face de râs pe Hristos!

Părintele Arsenie Boca - Aş întreba pe cei ce nu au cruce: cu ce semn vă apăraţi voi de diavol?

Total comentarii : 0
avatar