9:27 PM
Caută să placi Lui Dumnezeu, pentru că oamenii oricum te vor judeca mereu

Pentru unii nu valorezi nimic, pentru alții ești un infinit. Pentru unii ești un ghimpe și durere, pentru alții ești iubire și plăcere. Pentru unii ești neinteresant, pentru alții ești de neuitat. Tu, omule, să fii în fața Lui Dumnezeu ca o floare, căci, ceea ce ești în fața oamenilor moare. Caută să placi Lui Dumnezeu, pentru că oamenii oricum te vor judeca mereu.
Bunica Nastasia mereu mă învăța: "Dragul tânii, în casa mică liniștea este mare, iubirea umple acea casă, iar sărăcia nu prea încape în ea." 

Poate unii au sau au avut visuri mărețe, și-au dorit sau își doresc bogății și avuții, eu nu mi-aș fi dorit mai mult de atât și asta datorită vieții și mediului în care am crescut, dar și învățăturii bunicii Nastasia. Niciodată nu aș fi dat liniștea pe avuție, precum se și vede că am procedat plecând în munți, pentru că nu există avuție mai mare decât liniștea sufletească în haosul acestei lumi. Haideți cel puțin să visăm frumos!
Nu vă culcați fără să vă rugați, și fără să vă închinați, și fără să iertați, ca să fiți de Dumnezeu binecuvântați!

(Părintele Ioan Danci)

Vizualizări: 1911 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: placi, oricum, vor, , Dumnezeu, , oamenii, caută, Pentru, judeca, lui, te, mereu | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

MIRENII SĂ NU-ŞI IA SLUJBĂ DE PROPOVĂDUITORI!

Cele mai multe boli încep de la supărare

Părintele Ioan Istrati - PUTEREA CREDINȚEI

Gura iadului o astupăm cu credința noastră, cu trăirea noastră, cu faptele cele bune

Părinte, ce e aia credință?

Total comentarii : 0
avatar