10:43 PM
Frumusețea omului se vede prin faptele lui bune

Frumusețea omului se vede prin faptele lui bune, în bunătatea, iertarea și iubirea lui. 

Ai fost jignit și astăzi? Ai fost certat sau criticat? Vrei să te răzbuni pe cel care ți-a făcut asta? Iartă-l și prin acest lucru te răzbuni pe doi odată. Și pe cel ce ți-a greșit și pe diavol, care l-a îndemnat să facă acest lucru. Să nu crezi că va trece o zi să nu fii criticat sau judecat de cineva. În ziua de astăzi, sunt mulți care te judecă, pur și simplu pentru că exiști în mintea lor și ești mai bun ca ei. Tot ce contează este ca tu să nu cazi în aceeași greșeală pe care o fac ei de a judeca sau a jigni.

Atâta timp cât lumea nu se roagă și nu iartă, spre necaz și dezastru, ea se îndreaptă! Sunt oameni care te-ar distruge fără să le faci nimic, ci pur și simplu, pentru că exiști. Dar sunt și oameni care și-ar da viața pentru tine, aceștia sunt oamenii care văd un prieten bun și văd pe Dumnezeu în tine. Când vezi că cineva te judecă, te denigrează, te urăște, să știi că atunci ai realizat ceva bun în viață și Dumnezeu te iubește! Unde vezi iubire, acolo este Dumnezeu, unde vezi răutate, acolo este cel rău.

(Părintele Ioan Danci)
 

Vizualizări: 861 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: faptele, SE, bune, omului, Prin, lui, frumusețea, vede | Evaluare: 2.0/1

Alte articole

Spovediți duhovnicului nu doar păcatele, ci și tot ce este trăire negativă

Cât veţi trăi voi, s-o iubiţi pe mama! S-o ajutaţi la bătrâneţe, la boală, la chin, că mare binecuvântare primiţi de la Dumnezeu!

Cea mai ușoară cale spre Rai este nejudecarea aproapelui tău

Omul - o ființă veșnic nemulțumită, care mereu se concentrează pe ceea ce nu are

Îl rog pe Dumnezeu din toată inima să ne întâlnim și la ușa Raiului!

Total comentarii : 0
avatar