9:23 PM
HAI, PĂRINTE, TOT ÎNAINTE!

Lasă-ţi sufletul să zburde printre florile din lume! Lasă-ţi zâmbetul să zboare peste mări, peste hotare! Lasă-ţi inima să simtă credinţa și dragostea sfântă! Lasă iubirea să curgă peste cei din preajma ta, ca să risipească ura ce-ţi distruge viaţa ta! Iar iertarea, bucuria fie frumusețea ta, ce o porţi în astă lume și-n împărăția Sa!

Florile, pentru că sunt atât de gingașe, pot să îți aducă bucurie în suflet și în inimă sau pe față un zâmbet. Dar, cel mai frumos simțământ este ca orice floare primești... dăruiește-o Maicii Domnului sau sfinților! Haideți, lăsați grijile și necazurile și haideți să zâmbim și să trăim frumos, sfânt și binecuvântat!

Uneori am cautat și în oameni speranță. Știți unde am găsit? Am găsit în omul acela care credea că nu mai are fărâmă de speranță în el! Acel om căruia i se vedea neputința pe chip, mi-a zis: "Hai părinte, tot înainte!" Întotdeauna omul poate, mult mai mult decât crede el că poate. Pentru că, atunci când nu mai poate, intervine Dumnezeu! Eu mă încred de la început în ajutorul Lui Dumnezeu, atunci Dumnezeu mă ajută să-mi duc povara și cu El aproape nu rămân niciodată fără speranță.

Maica Domnului să vă blagosloveasca, Maica Domnului să vă iubească și mântuire să vă dăruiască tuturor! Vă îmbrățișez și vă binecuvintez în Hristos Domnul!

Părintele Ioan Danci

Vizualizări: 622 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: Părinte, tot, hai, ÎNAINTE! | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

O țară nu înflorește din Parlament, nici din Guvern; înflorește din străduința și din conștiința fiecărui individ în parte

Nu va lumina candela fără untdelemn, nici rugăciunea nu se va ridica la Dumnezeu fără dragoste

Părintele Ioan Istrati - Când te doare inima de la atâta răutate în lume, o suni pe mama și ea te alină

Monahul Simeon din Muntele Athos răspunde la întrebările existenţiale ale omului

Rugați-vă mereu! Rugați-vă din inimă! Rugați-vă cât mai mult Lui Dumnezeu!

Total comentarii : 0
avatar