9:02 PM
Înainte de culcare să facem rugăciune și metanie mare!

Să te bucuri, omule, de oamenii din jurul tău care te iubesc, te apreciază, îți sunt aproape, te susțin, îți sunt cu adevărat prieteni! Pentru că, pe cei care te urăsc nu trebuie să-i cauți, nu trebuie să-i descoperi, îi găsești peste tot. "Prieteni", "apropiați", sau oameni care nu te-au întâlnit niciodată, care nu te cunosc personal, dar pur și simplu te urăsc doar prin faptul că exiști, că ești bun, că ierți, că te descurci, că ești iubit... Acești din urmă oameni pomeniți nu trebuie să-i scoatem din inima noastră, ci trebuie acoperiți cu rugăciune, cu răbdare, cu iertare, atât cât putem. Întotdeauna, când vedem un om rău, să nu ne facem și noi răi, pentru că atunci din unul rău ajungem doi răi și lumea va clocoti de ură. Vezi că cineva e rău, tu fii bun și atunci lumea are o șansă la schimbare. 
Îngerii să ne vegheze, Dumnezeu să ne binecuvinteze!

Nu te întrista, omule, pentru răutățile lumii, pentru ispitele ce vin de la oameni! Bucură-te, omule, de iubirea Lui Dumnezeu, de ocrotirea Maicii Domnului și a sfinților, de prietenii adevărați pe care îi ai în jurul tău! Găsești mereu să te tulburi de mici răutăți ce le întâlnești în cale, dar nu te bucuri de prietenii tăi dragi care te iubesc. Haide, omule, zâmbește! E gratis și face bine!

A trecut și ziua de astăzi, să dăm slavă Lui Dumnezeu și să-i mulțumim pentru ea! Omule drag, dacă nu le-ai spus părinților tăi, copiilor tăi, soțului sau soției "Te iubesc!", dacă nu ai iertat pe cel care ți-a greșit astăzi, dacă nu ai îmbrățișat pe nimeni, încă nu este târziu să o faci! Iar dacă o vei face, somnul tău va fi odihnitor și binecuvântat. Înainte de culcare să facem rugăciune și metanie mare!

(Părintele Ioan Danci)

Vizualizări: 699 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: facem, metanie, , rugăciune, Mare!, De, și, culcare, înainte | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Părintele Justin Pârvu - Păcatele sunt bolile sufletului

Dacă nu știi să iubești, nu vine harul Lui Dumnezeu

Părintele Arsenie Papacioc și cerșetorul

Fără credință, omul rămâne un simplu animal rațional care vine de nicăieri și se-ndreaptă către nicăieri

Hristos nu se uită la fața noastră. El vede inima tuturor, gândurile

Total comentarii : 0
avatar