8:47 PM
Maica Domnului, nu mai pot suporta durerile şi presiunile care mi se fac aici! Ajută-mă!

Maica Domnului este Maica Domnului, Maica Mântuitorului Hristos. O mamă totdeauna este foarte sensibilă faţă de fiul său, copilul său…
 

Să vă spun o mică istorioară de la închisoare:

Cineva a fost închis şi a stat 20 de ani în închisoare, un tânăr îmbătrânit în suferinţe. Într-o anchetă extraordinar de grea, i s-a terminat răbdarea şi şi-a pus în gând să găsească un mijloc ca să-şi curme viaţa. Şi-a adus aminte, însă, că în tinereţe, când era liber, bunica îi spunea: „Când ai un necaz mare, să te rogi Maicii Domnului!” Şi-a adus aminte de acest lucru, şi spunea el: „Către Mântuitorul n-aveam curajul să mă rog – pentru că avusese şi tânărul acesta greşelile lui – dar către Maica Domnului, Care a fost şi Ea pământeană ca şi noi, m-am rugat! Scurt.
O rugăciune la disperare: "Maica Domnului, nu mai pot suporta durerile şi presiunile care mi se fac aici! Ajută-mă!" Se ruga în celulă. Şi peste câteva clipe vede intrând prin uşa înaltă a celulei o făptură în alb, cu un Prunc în braţe: „M-ai chemat! Am să te ajut. Fii în pace!” și a plecat mai departe. Nu l-au mai chemat după aceea la anchetă. L-au mutat într-un alt loc, la Polul Nord undeva, şi toată viaţa lui de după aceea – că a trăit încă mulţi ani în închisoare – a avut o viaţă foarte liniştită în sufletul lui, deşi suferinţele din afară erau destul de grele din când în când. Maica Domnului l-a ajutat în momentul următor după rugăciunea sa.
Această întâmplare o ştiu de la cel care a păţit-o. El mi-a spus-o. Şi în închisoare nu se minte. În închisoare spune fiecare ce are curat în inima lui. Mi-a spus bietul om ce a păţit şi cum i s-a rezolvat problema lui.

 

Arhimandritul Ioanichie Bălan, Ne vorbeşte Părintele Sofian, Editura Episcopiei Romanului, 1997, pp. 63-64

Vizualizări: 1013 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: domnului, durerile, mai, Maica, nu, pot, şi, aici! Ajută-mă!, presiunile, SE, suporta, mi, care, fac | Evaluare: 2.0/1

Alte articole

Măi, să nu uităm că suntem ortodocși, să nu uităm că suntem botezați și că avem o datorie...

ÎPS Mihail Jar - Să știți că nimic nu va rămâne fără răsplată!

Cele mai primejdioase ispite cu care ne dă război vrăjmașul în vremea morții

Ce le doresc celor ce strigă împotriva Bisericii și a Lui Dumnezeu?

Oameni buni, aveți mare grijă, nu mai drăcuiți!

Total comentarii : 0
avatar