9:39 PM
Dacă nu te-ai îndrăgostit de Dumnezeu în viața aceasta, nu te vei uni cu El în veșnicie

*Există doi oameni care și-ar da viața pentru tine: mama și tata. Există un om care și-a dat viața pentru tine: Hristos Dumnezeu. Să-i iubim!

*Peste 50 de ani și Crucea de la mormântul tău se va surpa. Fă ceva prin care să rămâi în istoria și în memoria Lui Dumnezeu și a oamenilor, și care să îți adauge picături de lumină sufletului veșnic.
 

*Icoanele făcătoare de minuni nu sunt obiecte magice, ci ferestre de har care se deschid doar în fața lacrimilor de pocăință.
 

*Un om împlinit e un fost copil care a primit cearta părinților și a înțeles iubirea lor.
Dacă suntem oameni buni, după o viață de zbateri, dureri, pierderi, iluzii, sfărâmări, la sfârșit e punctul ei culminant: îmbrățișarea cu Cel pe care L-ai iubit. 

 

*Noi, preoții, suntem dușmanii societății neo-păgâne, rana de moarte a cretinismului neo-marxist, pericolul pur pentru sclavii noii resetări.
Noi împărtășim băbuțe oarbe, citim rugăciuni la oameni paralizați, mângâiem pe cap muribunzii, scoatem dracii din case, îmbrățișăm bolnavii de cancer, ne rugăm pentru cei adormiți când sunt calzi încă, ascultăm și iertăm păcate de moarte, citim pomelnice interminabile cu mii de dureri, facem fii ai Lui Dumnezeu din bebeluși. Suntem mai răi decât bandiții din Făgăraș, mai insidioși decât legionarii, mai insistenți decât rezistența anti-satalinistă din munți. Suntem niște ciori negre care desființează și distrug prin harul Lui Dumnezeu templele zeului cornut. Aveți grijă cu noi, că s-ar putea să nu vă iasă schema de îndobitocire totală a lumii prin frică...

 

*Creștinismul e istoria de dragoste dintre Dumnezeu și om. Dacă nu te-ai îndrăgostit de Dumnezeu în viața aceasta, nu te vei uni cu El în veșnicie.
 
*Asistăm la o scufundare în sub-umanitate, în animalitate crudă, în mentalitate de fiară blestemată. Omul sărman care-și căra în spinare mama operată ieri e simbolul erei demonice care ne așteaptă. Diavolul are două gheare de foc: diversitatea și diversiunea.
 
*În nazism și în comunism, oamenii cu mentalitate de sclav, trădătorii și leprele au exterminat popoare întregi. Istoria se repetă...

(Pr. lector universitar Ioan Istrati)

Vizualizări: 5439 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: îndrăgostit, veșnicie, vei, în, El, Aceasta, Dacă, De, viața, Dumnezeu, te, uni, nu, Te-ai, cu | Evaluare: 1.0/1

Alte articole

Eu cred în Tatăl, în Fiul şi în Duhul Sfânt!

Cele mai multe boli încep de la supărare

Iisuse, nu mă lăsa!

Degeaba ți-a scăzut colesterolul și greutatea, dacă nu ți-a scăzut răutatea!

Părintele Ioan Istrati - Când moartea dansează pe străzi, înțelegem că am eșuat

Total comentarii : 0
avatar