9:15 PM
Oamenii sunt complet derutaţi, nu mai ştiu pe ce cale să o apuce...

Pe Părintele Arsenie Boca şi pe Părintele Ilie Lăcătușu vezi cum îi ţin, aşa, necanonizaţi? De părintele Arsenie nici nu se prea mai vorbește sau se vorbește de rău. Iar părintele a mişcat toată Europa!
Pe Părintele llie Lăcătușu tot caută cumva să-l îngroape, se doreşte punerea Sfântului în mormânt. Vor să-l scoată din capelă şi să-l pună din nou în mormânt şi sunt mulţi care tatonează terenul, studiază reacţia celor care vin la moaştele Sfântului. 
Am stat de vorbă cu familia, cu urmaşii Sfântului şi era tare îngrijorată de aceste planuri meschine. Vor să ascundă toţi Sfinţii, ca să nu mai vină lumea la ei. Asta-i încă una din lucrările lui Antihrist, dar oamenii nu văd, nu pricep…
Şi pe părintele Arsenie Boca au vrut să-l scoată de trei ori, dar cum se apropiau de sicriu, preoţii erau azvârliţi. Aşa că l-au pus la loc. I-au făcut şi raclă părintelui Arsenie Boca, să-l pună în ea după ce îl scoteau, dar nu au reuşit. Voiau să-l ia de acolo, să-l ascundă, ca să nu mai vină lumea la Prislop.
Pe toţi Sfinţii vor să-i bage în pământ, să nu mai existe moaşte în Biserici. Şi pe Sfinţii închisorilor comuniste. Vine Antihristul și vor să închidă toate moaştele, ca nimeni să nu-i mai vadă pe Sfinți. Şi câtă lume vine la Prislop şi la Ilie Lăcătuşu! Îţi dai seama, Arsenie Boca a cucerit şi Europa. Vin şi din America. E mereu lume la mormântul lui!
Poporul e salvarea Bisericii! Poporul va ieși! „Focul” de la Prislop e lumea multă care merge şi va merge din ce în ce mai multă. Părintele Arsenie Boca era întreg şi neputrezit când l-au dezgropat, dar ei neagă și spun tot felul de povești mincinoase pentru ca poporul să nu știe prea multe…
De asta s-a ocupat şi se ocupă în continuare un anume episcop. Lui îi va da Dumnezeu o pedeapsă, dacă nu se potoleşte şi tot mişcă trupul Sfântului Arsenie, de nu-l lasă în pace! Îi va tăia picioarele, dacă nu se opreşte, că el vrea să-l dezgroape din nou!
Au minţit că a venit o apă, că sunt infiltraţii în jurul sicriului părintelui Arsenie Boca şi, vezi, chipurile, trebuia scos, să nu putrezească. Cum vedeau ei asta? Cum să vină apă acolo, de unde? Şi aşa au inventat ei un motiv ca să vadă ce e acolo şi să-l scoată şi să-l ascundă apoi.
Părintele Arsenie scrisese în testamentul său să nu fie scos până la a Doua Venire a Lui Iisus. De-abia atunci poate fi scos, când va veni Iisus pe pământ, la Ziua Judecăţii. Părintele a spus clar că vine necaz mare pe popor, cum nu a mai fost niciodată, şi nici nu va mai fi! 
Oamenii sunt complet derutaţi, nu mai ştiu pe ce cale să o apuce, în ce să creadă şi cum să creadă. Ei vor ca problemele lor să se rezolve repede, repede. Dar, ei nu mai înţeleg ce se întâmplă în lăuntrul lor, ce e cu ei! Şi se duc la mormântul Părintelui Arsenie Boca, la Prislop, şi găsesc alinare şi luminare acolo. 
Îi adună Dumnezeu din toate părţile pe oameni. Şi acum asta îi roade pe mulți dintre dușmanii poporului nostru! Nu ştiu cum judecă cei care vor să-l scoată din mormânt și ce au ei în cap…
Eu vă tot repet, Dumnezeu ni l-a trimis pe Arsenie Boca pentru timpul cel de pe urmă. Şi el se roagă pentru România, pentru noi, pentru familie, pentru tineret ca să nu cadă în marea înşelare care vine, în mâna Antihristului. 
Campania de denigrare a părintelui Arsenie Boca şi a celor aleşi de Dumnezeu nu va înceta niciodată! Nu are cum! Toată munca lor acum este să demonstreze că Arsenie Boca, de fapt, nu era un om al Bisericii, al Lui Dumnezeu, ci un eretic…
Acum se grăbesc şi cu cipurile şi cu noile cardurile de sănătate, care au pe ele 666, care vor distruge minţile şi sufletele prin simpla acceptare. Pentru toate aceste pericole se roagă părintele Arsenie Boca Lui Dumnezeu ca să se milostivească, să ne ajute și să ne protejeze cât se poate de mult de căderea în ispită.

(Ieromonahul Pantelimon de la Turnu)
 

Vizualizări: 1739 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: complet, mai, nu, pe, derutaţi, apuce..., ŞTIU, oamenii, sunt, Cale, , CE | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Ce înseamnă literele IC XC NIKA

Nu-ți lăsa crucea ca pe un necaz de care nu poți scăpa, ci sus, pe umeri!

Tu cu ce rămâi după ce te duce la groapă?

RUGĂCIUNEA CELOR TREI BUCURII

Eu cred în Tatăl, în Fiul şi în Duhul Sfânt!

Total comentarii : 0
avatar