11:33 PM
Părintele Calistrat - Copilul nu mai are copilărie

Ştiu ei, copiii,  ce e aia joacă, basme, bunici, poveşti? Cine ascultă prostiile astea? Petre Ispirescu a fost un depăşit, un smintit... Nu are nimeni treabă cu el!
Basmele sunt cu draci, faraoni, croncozauri, dragoni şi brontozauri. 
Pentru că sadismul cultivat în copii prin ură, sex şi violenţă, ceea ce înseamnă mass-media şi televiziunea, a distrus leagănul copilăriei. Deci, ce facem? Distrugem leagănul copilăriei, ne semănăm moartea încă din copilărie şi apoi tot ei vin şi spun ce mult a căzut societatea. Preoţii nu-şi mai fac datoria, Biserica nu-şi mai are menirea. E de vină Biserica, că vine copilul la şcoală în clasa a VIII-a (căci până atunci îl mai stăpâneşti) şi la ora de religie el râde şi ia Biserica în băşcălie. Şi tu vrei să-i implementeze lui credinţa prin şcoală, când mă-sa şi ta-su sunt doi atei. Să avem pardon! Leagănul copilăriei e distrus, nu şcoala! 
Şi apoi se distruge leagănul conjugal, baza societăţii - familia!

 

De ce să nu se mărite şi să se însoare de şapte ori? De ce să nu se însoare de 10 ori? Ce? Vor popii să deţină monopolul?

Nu e de acord Biserica cu mai multe cununii? Nu-l interesează pe preot, poţi să umbli cu tot satul, dar să nu uităm că judecata e la fel şi să nu uităm că iadu-i larg şi are loc toată lumea şi dacă e nevoie îl lărgeşte Dumnezeu. În momentul în care nu mai ai Biserică şi nu mai ai preot, omul devine diavol în trup! Are libertatea deplină de a se tâmpi de tot. Nu mai are nicio oprelişte, nicio barieră! Din ordine drăceşti, se spune: "Denigraţi Biserica!"

Biserica este a Lui Dumnezeu! Duhul Sfânt când a venit, a venit din Cer, nu a venit de la Bucureşti, din mass-media...

(Părintele Calistrat Chifan)

Vizualizări: 386 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: mai, Părintele, are, nu, copilărie, Calistrat - Copilul | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Liturghia nu va înceta niciodată! Biserica este sufletul și coloana vertebrală a neamului românesc

Să aveți smerenie și jertfelnicie! Iar de ai supărat pe cineva, să-ți pară rău și să te împaci cu el

Nu putem șterge lacrimile lumii, dar putem să îi iubim cu iubirea răstignită a Lui Hristos

Nu există foc mai mare ca pârjolul lăuntric al conștiinței!

Crezi că ești un bun creștin?

Total comentarii : 0
avatar