8:15 AM
Părintele Ioan Danci - Este mai de folos pacea decât dreptatea!

Cele mai multe certuri, cele mai multe scandaluri, se întâmplă în ziua de Paști, dacă omul nu este atent, dacă omul nu are răbdare, iubire și iertare. Și toate acestea pentru că diavolul urlă de durere, că Hristos i-a golit iadul prin învierea Lui și atunci caută unde găsește slăbiciune și cădere. De aceea, trebuie să fim răbdători și iertători în aceste zile, mai mult ca oricând, ca să simțim cu adevărat Învierea Domnului și să o trăim intens. Este mai de folos pacea decât dreptatea! Bucurați-vă și vă veseliți, că astăzi a Înviat Hristos, dar totodată bucurați și faceți fericiți și pe cei de lângă voi, prin dragostea, iertarea, bunătatea, smerenia și iubirea dumneavoastră! 
Hristos a Înviat!!!

Dragilor, iubiților, suflete minunate! Bucurați-vă de toate la acest Praznic luminos! Bucurați-vă de întâlnirea cu rudele și de masa îmbelșugată, dar înainte de toate, bucurați-vă de Hristos Cel Înviat, haideți să ne bucurăm de Învierea Domnului, de Sfânta Liturghie, spovedania și Sfânta Împărtășanie! Nu ai cum să simți spiritul sărbătorii fără esența ei care este Învierea Domnului! Oricât de îmbelșugată ne este masa, oricâți prieteni și rude avem în jurul ei, fără Hristos Înviat în sufletul și inima noastră, fără participarea la Învierea Domnului, fără spovedanie și Împărtășanie, nu simțim decât o bucurie și împlinire lumească! Haideți cu mic și mare să participăm și să înviem împreună cu Hristos! Vă îmbrățișez cu drag și bucurie și rugăm pe Hristos Domnul să invieze în sufletul și inima fiecăruia dintre noi! 

Vizualizări: 999 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: pacea, dreptatea!, Părintele, decât, De, Danci - Este, mai, Ioan, folos | Evaluare: 5.0/1

Alte articole

Lăsați moda! La Biserică vino să te rogi!

Gheorghe Zamfir - DUMNEZEU este totul!

Fii mai presus de cuvintele oamenilor: să nu te atingă nici lăuda, nici ocara din ele!

Judecata este rodul patimii

O să vină vremea când o să te prigonească chiar ai tăi

Total comentarii : 0
avatar