9:10 PM
Pr. lector universitar Ioan Istrati - Dacă ne rugăm unii pentru alții, nimic nu ne poate despărți!

Dumnezeu nu vrea războiul. Nu vrea silnicia. Nu vrea violența. Nu vrea statele artificiale. Nu vrea minciuna. Nu vrea furtul. Nu vrea globalismul. Războiul nu e doar moartea dreptății și a libertății, ci și moartea iluziei pierzătoare de suflet că există Raiul pe pământ. Nimic în univers nu poate justifica războiul, crima și moartea. Asta ne-a învățat Cel care a murit pe Cruce pentru noi.

Războiul începe între suflet și trup, prin păcat, iar apoi se extinde între oameni, pârjolind și semănând moartea. La câteva decade, umanitatea decade în animalitate, în mentalitate de prădător și de fiară. E efectul căderii în păcat, al obsesiei pentru putere, avere și plăcere. De aici suferința a milioane de oameni nevinovați.

După 75 de ani de pace, de supremație a păcatului și de cultivare aberantă a plăcerii de către oameni, Dumnezeu, străpuns de durere, S-a dat la o parte din calea pierzaniei noastre. 
Să cădem la rugăciune! Să spunem un "Tatăl nostru" pentru frații noștri români din Bucovina de Nord, jumătate de milion de oameni care nu au voie să studieze în limba lor sfântă, și să ne rugăm să vină la mama lor.

Dacă ne rugăm unii pentru alții, nimic nu ne poate despărți!

Vizualizări: 3145 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: rugăm, Ioan, alții, Universitar, Unii, Pr. lector, despărți!, Poate, nimic, ne, Pentru, nu, Istrati - Dacă | Evaluare: 3.0/1

Alte articole

Începeți rugăciunea și postul și vrăjmașul se va îndepărta imediat!

Rugăciune puternică pentru momentele grele ale vieţii

AM UITAT DE PĂRINȚI... - de Eliana Popa

Diavolul se spală pe mâini de pătimirile noastre

Doamne-n săptămâna asta

Total comentarii : 0
avatar